Első saját autónak melyiket választanátok? 20/F
Igazából nekem 3 féle verzióm van és különösebb értelmességet nem tükrözhet a három alternatíva csupán szeretnék egy olyan autót venni ami tetszik is . Túl sokan nem szeretnék költeni rá és ez a három nagyjából egy kategóriába esik.
-Mercedes CLA 250 - 211LE újonnan
-Audi A6 3.0 - 245LE 21.000 km
-BMW X6 4.0 - 306LE 32.000 km
Az Audi és Bmw-t is két ismerőstől venném, tényleg hibátlan állapotúak . Mégis sokkal kedvezőbb az áruk az újakhoz képest, azt a plusz pár milliót szívesebben költeném másra. Tudom ,hogy az X6 kicsit kilóg a kettő közül de ez tetszik a legjobban és az utakon is jobban boldogul mint egy nem épp magyar utakra szabott CLA + most is SUV-ot vezetek. Épp ezért vonz egy coupés "normál" autó is . De más verzió is szóba jöhet
Áhh, dehogy kamu, csak a brókerfizetéssel rendelkező pincér úr tért vissza egy új kérdés erejéig.
Nekem a CLA-val és az A6-al van tapasztalatom, mindkettő új. Jobban kedvelem a CLA-t, úgyhogy azt ajánlanám, ha választani kell. Én az A6-ot csak télen használom, hogy kíméljem a CLA-t. Ezt a kombinációt ajánlom, aki igazi úr, az vegye meg mindkettőt. A SUV-okat nem nagyon kedvelem, mert azoknál a magas üléspozíció és felépítmény miatt teljesen más sebességérzet.
Egyenlőre csak egyet szeretnék köszi, majd talán pár év múlva jöhet a második , bár akkor már mást akarok beújítani :D A CLA nekem is jobban tetszik viszont úgy tudom kényelmetlen a magyar útviszonyokat tekintve. Az Audinál már kicsit jobb a helyzet , viszont az tetszik a legkevésbé. Meg errefelé amúgyis nagyon sok van.
Az x6-osról esetleg valami tapasztalat? :)
"Túl sokan nem szeretnék költeni rá..."
Innen válik viccessé az alábbi lista. Mondjuk gondolom úgysem a te pénzedből van.
Ha esetleg nem kamu: Én az A6-ot venném. De ha már ennyi pénze van valakinek, akkor tényleg csak az a döntő, hogy milyen az illető ízlésvilága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!