Mit választanátok? Börtön büntetés el nem követett tett ért, amit a saját fiam rám fog, vagy priusza legyen a saját fiamnak hamis vád véget ellened amit az apa vagy a nagypapa nyomására tett.
Ha jól értelmeztem a kérdést, akkor így, hogy nincs gyerekem, én inkább hagynám, hogy neki legyen priusza. Az csak kisebb súlyú mint a börtön, és akkor legalább tanulna is a fiad, hogy nem tehet meg mindent, a tetteknek súlya van, amit viselni kell.
Ha lenne gyerekem, lehet, hogy másként gondolnám, hisz tisztában vagyok vele, hogy az anyaság egy át nem érezhető érzés azok számára, akiknek nincs gyerekük.
a priusz semmi a letöltendőhöz képest.
ahogyan az ilyen szintű kontroll vesztés a saját gyereked felett sem piskóta.
Ha hagyod azt, hogy a fiad rádverje a balhét, akkor rosszul teszed. Ugyanis azt fogja látni, hogy veled bármit következmények nélkül megtehet, és ennél sokkal durvább dolgokat is csinálhat akár. Ennek egyenes következménye, hogy nem fog tisztelni (bár már most sem teszi) és kapcarongyként fog bánni veled.
Én a helyedben nem húznám ki a bajból, mert magának kereste ezt, és vállalja a következményeket. Az meg nem nyom a latban, hogy kinek a nyomására tette. Egyrészt befolyásolható, másrészt buta. Így majd rájön, hogy nem tehet meg akármit, amihez kedve szottyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!