Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első saját autónak melyiket...

Első saját autónak melyiket választanátok? 20/F

Figyelt kérdés

Igazából nekem 3 féle verzióm van és különösebb értelmességet nem tükrözhet a három alternatíva csupán szeretnék egy olyan autót venni ami tetszik is . Túl sokan nem szeretnék költeni rá és ez a három nagyjából egy kategóriába esik.

-Mercedes CLA 250 - 211LE újonnan

-Audi A6 3.0 - 245LE 21.000 km

-BMW X6 4.0 - 306LE 32.000 km

Az Audi és Bmw-t is két ismerőstől venném, tényleg hibátlan állapotúak . Mégis sokkal kedvezőbb az áruk az újakhoz képest, azt a plusz pár milliót szívesebben költeném másra. Tudom ,hogy az X6 kicsit kilóg a kettő közül de ez tetszik a legjobban és az utakon is jobban boldogul mint egy nem épp magyar utakra szabott CLA + most is SUV-ot vezetek. Épp ezért vonz egy coupés "normál" autó is . De más verzió is szóba jöhet

2015. jan. 6. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Mit kispályázol, öcsi, nem fussa tisztességes autóra?

Miért nem veszel Bugattit vagy a Lamborghinit?

Trágya német autóknak nincs már presztizsük!

2015. jan. 6. 21:40
 12/18 A kérdező kommentje:

Ugyan nem pesti vagyok de amikor erre járok nagyon sok drága autót látok az utakon. Plusz itt nyugat, Győr környékén is bár itt ugye az Audi nem túl nagy ritkaság.

Egyébként milyen kis gyűlölködőek itt az emberek :D

Mondjuk nekem mindegy nekem mondatjátok rólam lepereg :)

2015. jan. 6. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
max 2 éve van jogsid, ugye? ha a burzsuj keménykedésből, és a tapasztalat hiányából származó halál a cél, akkor ajánlom az x6-ot, az úgyis a legöncélúbb undormány az utakon. amúgy meg, nekem senki se mondja hogy az aki 20 évesen megtehetné h. ilyenekkel közlekedik, a gyakori kérdéseken kérdezget erről másokat. kamu szagod van fiam...
2015. jan. 6. 22:16
 14/18 anonim ***** válasza:
2015. jan. 6. 22:38
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Lepereghet nyugodtan, attól még nem ok nélkül gyűlölködőek. :) Felőlem csöpöghet a nyálad az X6-ra, mert erre van szükség, hogy a kis csajok cuppanjanak a zászlórúdra. De attól még az én életemmel fogsz játszani az utakon, amikor a 300 pacit csavarod a proli népnek, mert mutatni kell nekik mit rakott apuci a popó alá.

Arról szót sem ejtek, hogy neked az X6, mint első kocsi természetes, hisz ugyan már, hát te mégse egy Lamborghinit kértél. És ha "csak" X6-ot nyúzhatsz, akkor a többi pár milkát még szórhatod másra (amiért természetesen kőkeményen megdolgoztál). Én veled érted egyet, sose értettem, hogy vetemedik rá ez a 20 év körüli aljanép a szuzukikra, fúj.

De isten ments, hogy kétszínűnek tűnjek; igen, beszél belőlem az irigység is (mint ahogy a többi "gyűlölködőből is, max. nem vallják be), de leginkább csak sajnálni tudlak.

2015. jan. 6. 22:57
 16/18 A kérdező kommentje:
De megmondtad :D Látom ,hogy sajnálsz és kicsit sem írogatsz irigykedve :)
2015. jan. 6. 23:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Majd a penz melle izlest is adnak nem ilyen muanyagautot veszel.

Ennyi penzbol egy gyzjtoi darab regi merci v. Bmw az igenyednek megfelelo motorrl es metettel.

W124,126,140stb. Vagy e30,32,34.

Sok penz eseten elmehetsz a kispeldanyszamos versenyverziok szeria valtozataig.

Meg a legritkabb extrak utolagos beszerzese...

Kulseje meg csak metalfekete vagy atfesteni arra ;)

2015. jan. 7. 12:03
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
Mi van apuka megdobott egy börönd pénzel, kis suttyó?
2015. jan. 7. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!