Vw Golf 5 vagy VW Jetta? 1.6 benzines motorral 100-160 ezer kilométerrel?
Figyelt kérdés
Ebben a kettőben gondolkodok ,mert dieseltől félek ,ausztriába járnék ki nem vagyok egy versenytípus!2015. ápr. 17. 22:02
1/6 anonim válasza:
Ezzel a motorral Golf-ot vennék. Gyűlölöm a dízelt, de lehet jobb lenne neked ilyen használatra. Kianak, Hyundainak, Toyotának nagyon jó dízel motorjai vannak pd elem, kettőstömegű lendkerék, változó geometriás turbó nélkül. Én egy Toyota Avensist vennék 1.8 (szívó)benzin motorral.
2/6 anonim válasza:
Aki utazik, annak vsz. pakolni is kell, szóval jetta.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem volt még Vw-m,de használtba naon ajánlották mert ott mutatkozik meg az összeszerelési minőség 2006-2009 es darabok nem zörögnek kopognak de a japá gépeknél már igen.
2015. ápr. 18. 07:50
4/6 anonim válasza:
Kell a nagyobb csomagtartó? Ha igen, akkor Jetta, különben a Golf tökéletes
5/6 anonim válasza:
Ahogy írták, gondold át, hogy kell-e a csomagtartó vagy sem... ennyi különbség van a két autó között. Amúgy nekem ilyen Golfom van, autópályán szerintem sokat fogyaszt (8-9 liter, mondjuk 140-150-nel) és nem megy olyan jól, de cserébe 9 éve soha semmi baja nem volt, tényleg nagyon jól össze van rakva.
6/6 Beviz Elek válasza:
Ne csodálkozz. Az 1.0-es Suzukimmal tudtam pályán 8-9 litert is etetni, de 4,5-ből is kijöhettem.
A 2.0-es, benzines, 18 éves Japó csodám 120-szal pályán megpakolva 6,3-at evett.
Ha a motornak és a pénztárcádnak is kedvezni akarsz, akkor értelmesen kell megválasztani a sebességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!