Melyiket éri megvenni? Vw jetta vagy passat?
Jetta 1.6 benzin vagy 1.9 disel
Passat 1.6 benzin , 1.9 tdi vagy 2.0 tdi
2006-2009 közöttiek max 2 millió ft-ig
Nincsenek gyerekeim, az autótval csak közlekedek, nem pedig árut szállítok, így Jetta. Na meg az nekem jobban tetszik...
Németből mindenképp 1.9 dízel, legjobb motor. A családban 3 volt 300ezer fölött, költeni nem kellett rájuk, a szerelők szerint még hosszú jövő állt előttük.
Egy barátom 1.9 pdtdi Passatja 600nál esett szét...
Azért gondoltam ,passatra ami Bosch PD elemmel ellátott ,nem siemens ,mert külföldre járnék vele ,és nem kevés km-t mennék vele.Jetta is 1.9-2.0 PDTDI lenne első sorba
Passat kicsit jobb minőségű belül,de tisztába vagyok sok a km bennük. :(
Passat vagy Jetta, ez a te döntésed.
De motorhoz annyit tudok fűzni, hogy haveromnak van egy 1.6 FSI Jettája, és nagyon jól megy, 6-6,5 literrel jár úgy hogy nem is vigyáz a fogyasztásra. Szóval ha nem autópályán töltöd az életed, akkor egy 1.6-os Jetta nagyon jó választás.
Passatba dizel kell, az 1.9-es nagyon megbizható, de nem túl erős, 105 lovas. Ha nem vagy száguldozo, akkor bőven elég.
2.0-ból ahogy irtad, Bosch injektorost kell venni és nem lesz gond. De ebből 2 millióért nem biztos hogy kapsz megvigyázott autót.
Ha én kellene válasszak, akkor Passatot vennék, mert szeretem a nagy autókat, sokat utazok, és elég haladósan. De ez ne befolyásoljon, a Jetta is szuper autó, ha megelégszel egy Jettával, én azt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!