Szerintetek érdemes megvenni ezt az autót?
A kérdést direkt nem úgy tettem fel, hogy megéri-e, mert tudom hogy nem a leggazdaságosabb autó. Nekem nem is azért kellene. Nem kimondottan erre a példányra gondolok, hanem ilyen autóra, ezzel a motorral, váltóval.
Köszi
"nem a leggazdaságosabb autó"
Az enyém városban megzabálta az 5 litert is!!
Ja, a kérdésre még nem is válaszoltam.
Én biztosan nem venném meg, helyette egy korabeli 1.4-es, vagy 1.6-os benzinmotoros autót választanék, azok közül is valami normális fogyasztásút. Nézelődj, egy misiből már kio lehet fogni jókat.
3-as vagyok.
A konstrukciós hibát kifejteném egy kicsit jobban.
A gyárilag kialakított vezérműtengely olajozása nem bizonyult elégségesnek, ami a vezérműtengely bütykeinek lekopását idézte elő, elnyíródtak a szelephimbák, legrosszabb esetben elszakadt a vezérműszíj. Onnantól kezdve mondhatni hogy kuka az egész motor. Mivel a kenés nem megfelelő így nem kérdéses hogy ezek a dolgok elő fognak jönni ennél a motornál. Nem véletlen hogy a 2003 után kiadott Volkswagen 2.5 V6 TDI-nél ezt a részt módosította a gyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!