Megéri megvenni? Passat B5 1.9PD TDI 2000 Évj Többi lent!
Ki kell probalni... Ha ugy erzed hogy jol megy nem fustol, szepen jar, nem log a futomu, akkor siman meg vennem...
Magyar szemmel nezve a 650e km rengeteg, Magyarorszagon egy ilyen auto eladhatatlan hiba elso tulajos es folyamatosan szamlaval igazoltan szervizelt....Erre akkor is azt mondjak hogy rengeteg, na de amikor megveszi egy nepper es visszateszi az orajat 150-170e km-re mar egymast utik erte az emberek....
Az autorol, nagyon pozitiv hogy kezi valtos, plane ugy hogy nem reg csereltek a kuplungot es a PD elemeket...
Amire esetleg lehet szamitani (nem tudom hogy a kuplungal egyutt csereltek e a kettostomegut vagy sem) amivel lehet esetleg problema ennel a km-nel az a turbo (bontottbol oldanam meg mert rengeteg van belole es meg az ara sem veszes), illetve meg bekoszonhet a kettostomegu is (ha van jo ismeretseged abbol is bontottat keresnek)...
En megvennem a helyedben, bar 500e jobban hangzana (de ez mar csak szivozas), egy probat megerne szerintem, de te tudod....
Mivel ismerőstől van ismert az előélete. Gondolom a 650 ezer autópályán ment bele, ami jó az autónak mivel állandó alacsony fordulaton ment.
Ha tényleg jó állapotban van akkor még pár évig biztos kiszolgál ha te is vigyázol rá. Én tuti megnézném ha nekem lenne ilyen alkalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!