Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire jó autó az új Jetta...

Mennyire jó autó az új Jetta (VI)?

Figyelt kérdés
Megbízhatóság, kényelem illetve menetjellemzés terén? 1.4 TSI motorral vagy 1.6 CR TDI-vel érdemesebb venni? Vegyes városi-országúti használatra? Tulajdonosok véleményét várnám, kösz mindent!

2015. ápr. 16. 00:40
 1/3 anonim ***** válasza:
56%

ÚJ? :D

[link]

2015. ápr. 16. 01:24
 2/3 A kérdező kommentje:
(VII*) 2011-től gyártott modell!
2015. ápr. 16. 10:17
 3/3 Markandilo válasza:
Nekem egy 2015 ös 1.2 TSI-m van ez már szíjas. Megbízhatóságról túl sokat nem tudok még mondani de eddig teszi a dolgát. Nagyon kényelmes elöl hátul, mondjuk 3 felnőttnek azért ez se limó hátul. Csomagtartója elég nagy csak nehezen pakolható mert szűkös a nyílás. 182cm el beférek magam mögé kényelmesen! Menetteljesítmény a két modell (1,2-1,4) között szinte elhanyagolható 1,1sec gyorsulás és 10-15km/h végsebesség. A dízel meg szinte megegyezik az 1.2esemmel csak jobb a fogyasztása. Jól nyeli az úthibákat, mondjuk nekem kicsit lágy a futóműve. Jobban szeretem a feszesebbet főleg a kanyarokban de így se billeg nagyon a bódé. Fogyasztása 7alatt tartható klímával akár városban is, átlagban 6,5 re jön ki a fogyasztás. Nyilván a dízel 6alatt is tartható az 1,4 meg inkább a 7hez közelít. Persze sok minden függ a vezetési stílustól! Eddig nekem nagyon bevált. Imádom. Azért egy 150lovas 1,4 es TSI-t bevállalnék a későbbiekben de jelenleg ennyire tellett! :)
2015. jún. 21. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!