Milyen kiput vegyek a Simsonra?
2015. ápr. 17. 20:58
1/8 dirtboy válasza:
ilyen ocsmányságot inkább ne rakj fel szerintem,a teljesítmény növekedés adatok is full kamu,észre sem vennéd hogy bármi változott a kipufogótól ilyen kis köbcentis gyenge motor esetében
2/8 anonim válasza:
Ha a hengerűrtartalmon kívül nincs felhúzva nagyon más, akkor a kisebb jobb lesz. Ha már a szívó oldalt húztad, akkor a nagyobb is jó lehet.
Mondjuk az én véleményem az, hogy az ilyen tuningolgatással szórakozzon az, akinek 3 anyja van XD Annyi pénzböl, amiből a szimót megveszed, majd NORMÁLISAN (és nem kontár módon) megcsinálod, tudsz venni egy 125 ccm MZ TS-t, ami sokkal erősebb, 90-nel megy, és nem üvölt, nem visít, nem melegszik el állandóan...
3/8 anonim válasza:
dirtboy, ez egy nagyon is igényesen megtervezett és elkészített rezonátor, viszont ha egy gyári hengerre teszed fel, akkor szinte csak hangot ad neki, erősebb nem lesz. ezeket a hengerhez szokták tervezni
4/8 anonim válasza:
Megnézném azt a simsont amelyik 11000 et pörög vagy 9000, a büdös életbe nem forognak ezek annyit. Nincs bajom velük, remek motorok csak nem versenygépek
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de akkor csináld végig a sport motorépítést, ha ráteszel egy ilyet!
6/8 anonim válasza:
Önmagában egy rezó nem fog csodát tenni a motorral. Ha már tuning akkor legyen komplett, mert ugye egy rendszerről van szó, amiben ha egy valamit változtatunk változik az egész rendszer működése, de nem garantált hogy jó irányba.
7/8 anonim válasza:
4.
https://www.youtube.com/watch?v=l45kg47k0kc 1:30-tól.. és ennél még van feljebb
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2015. ápr. 18. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!