Milyen autót vegyek? (galant, tuning)
Üdv! 17 vagyok, tegnap jött meg a jogsim. Kocsit akarok majd venni nyáron, ár 500ezerig lenne jó, de egy picit több sem világ vége. Néztem ezeket a mistubishi galantokat 98-03 évjáratban azok nagyon tetszenek. Először vennék egy kocsit majd ha gyűjtöttem pénzt elkezdeném tuningolni. Itt egy link hogy külsőleg milyen tetszene:
Tudnátok ilyesmi kinézetű galantot, vagy amit hasonlóra meg lehetne csinálni külsőleg? Nem értek a kocsiķhoz olvasgatok cikkeket a neten meg fórumokat, de jól jönne egy hozzáértő segítsége.
ez nem leszólás volt,ez tény!az autók és a tuning világa annyira összetett,hogy túlságosan sok dolgot kellene elég jól tudnod ahoz,hogy boldogulj egymagad!
Amúgy meg tapasztalat szerzéshez,meg hogy megtanulj vezetni,eleve minek tuningolni!?!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!