Mennyire jó tuning alap?
én a helyedben raknék rá egy új kipufogó rendszert teljesen a leömlőtől kezdve és egy K&N sportlégszűrőt. a többit pénzt ezekre tenném félre: hifi, alufelni, sötétítés, stb..
mivel szívó ezért olcsón nem lehet kirobbanó eredményt hozni
"hifi, alufelni, sötétítés"
Őőőő, ezek közül melyik számít tuningnak? Lehet, hogy csak nekem van nagyon elbaltázott világrendem, de egy ilyen autón egyikre se nagyon van szükség. A Galant nem rossz verda, de a 2.0-st sehova nem fogod tudni tuningolni - vagyis pontosabban nincs értelme. S bár ugyan nem ismerem a konkrét példányt, de feltételezem nem a piacon rejlő legdrágább Galantra gondoltál - jó ha 80-90 paci megvan még abból az állítólagos 112-ből. Szépen helyre lehet pofozgatni persze, jó autót farigcsálni belőle, de ha már Galant és teljesítmény, akkor a hetedik/nyolcadik generációs V6-osokra érdemes még pénzt kidobni, vagy esetleg egy ritka VR-4-esre. Máskülönben ha Mitsu, akkor marad a Lancer, 3000GT, Eclipse, FTO, esetleg Starion az öregebbek közül.
ha nem akarod hogy a rendőrök engedély nélküli àttalakitàsért elvegyég a forgalmit és adjanak helyette egy szabâjsértési feljelentést az első vàlaszt felejtsd el ahogy van
javaslom a köhém rendelet tanulmànyozàsát mielött valamitis csinálsz
ember!
gondold màr meg hogy milyen tanácsokat irogatsz!
hülyeséget! ha lenne egy kevés eszed nem irnàl olyat amivel kiszùrsz vele!
csak a sötétitésért elveszem a forgalmit, meg adok érte egy 70-80e ftos birsàgot!
ha vetted volna a fàratsàgot hogy megnézn megnézd mi az a köhém ha màr odaírtam akkor tisztàban lennél a jogi dolgokkal és titokban tudnàd tartani hogy diszleksziàs vagy.
én csak jòt akarok ezért irtam neki temeg költsed arra a pénzed amire akarod.
majd amikor az ut szélèn probálod levakarni az idiòta olcsò gagyi fòliàd hogy ne menjen rà a baromsàgodra 3-4 havi fizetésed gondolj közbe ezen sorokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!