Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mini cooper s -re (2002)...

Mini cooper s -re (2002) passzolna ez a felni? Ha igen akkor milyen méretű gumit vegyek rá? Rolex 24: 9x16 4x100 Et 12

Figyelt kérdés

Annyit tudok hogy 16 zoll és a 4X100mm lyukak passzolnak, de erröl az ET dologrol még soha nem hallottam. El tudná nekem magyarázni valaki, hogy ez mit is jelent?

Előre is köszi!

2015. ápr. 16. 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Linkeld már be ezt a felnit.

A 9" szélesség szerintem sok, vagy beleér valamibe, vagy pedig nagyon kilóg. Átmérőben meg szerintem kicsi ez a kocsi alá a 16", nagyon hülyén nézne ki a széles, de ballonos gumi, egyébként gumiméretre kalkulátor van egy halom a neten, beírod a gyári méretet és elkezdesz játszani a nagyobb felnire valókkal, 2-2,5%nál több ne legyen az átmérő eltérés.

ET szám pedig a felni középvonala és a rögzítési sík között távolságot adja meg.

[link]

2015. ápr. 17. 07:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Keszi szépen a választ.. :)

Felni:

[link]

2015. ápr. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!