Miért veszik meg sokan a 3-5-7-es BMW-ket nagy motorral mikor szegényeknek még ételre is alig futja és tankolni sem tudják?
Figyelt kérdés
sokan vesznek valami lepra 530i-t és azt hiszik magukról,hogy menők.Szervízelni meg tankolni már alig tudják még úgy is hogy szülőknél laknak.Szerintem ez nagyon gáz.2015. ápr. 4. 13:23
11/13 anonim válasza:
Tudok olyan embert aki folyamatosan kevés benzinnel jár a kocsival, mert harmadik alkalommal is lelopták belőle.
Ha rövidebb útra megy 2000, ha hosszabb akkor 5-10 ezer.
Miért bosszant az téged, hogy kevesebbért tankol?
Ha nem 10 ezrekért tankol állandóan akkor már egy nyomorult szerencsétlen?
Ásd már el magad te marha.
Állj be Szabolcs megyében mondjuk Nagyhalászba egy kúthoz, és bosszankodj a cigányokon, hogy ők biza csak 230 meg 300 forintért tankolnak.
Ma is pl. 445 forintért nyomott az Astrába egy retek.
Mi a picccsa bajod van neked?
Ha BMW-s az csak 10 ezer fölött tankolhat vagy mi? :D
Én is tankoltam már 2ezerért, mert csak ennyi volt nálam kéznél per pillanat.
És? Akkor már gáz vagyok vagy mi? :D
Nem élünk rosszul, három autó van a családban.
12/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy mennem kell és csak 2000FT van nálam?! hát elég gáz vagy. Ja és nagyon jó dolgot teszel a kocsinak hogy majdnem mindig üres,felszívja a sok retket az aljáról.Gondolom felétek a bankkártya is ismeretlen dolog,mér nem fizetsz akkor a kúton már mindjárt kecskével?
2015. ápr. 6. 21:11
13/13 anonim válasza:
9-es vagyok! jó akkor mondok mást (bár nem tudom minek). Legyen csóró az ember, és akkor mi van? mi van ha kevés pénzből él, egyenlőre nincs is kilátásba nagy változás. egy ilyen autó mondjuk az álma, most akkor meddig várjon ha erre vágyik? Lehet sose fog úgy állni anyagilag, hogy mellényzsebből megengedhessen egy ilyen kocsit pláne egy újabbat, hát lsz ami lesz alapon vesz egyet. Én ebbe semmi kivetni valót nem találok, pláne hogy az ő élete. Másik dolog meg, mi neked a menő? Az akinek sok pénze van az menő? Vagy nem értem... manapság az embeek mindent a pénzhez kötnek. szerintem egy szépen megcsinált 1-es golf is lehet menő, vagy ha úgy tetszik stílusos ha vki mániákus és ezzel az egyéniségét fejezi ki (most itt nem feltétlen a smoke és sárm koromokádó rsccsngos polgárpukkasztó boyracerekre gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!