Miért veszik nagyon sokan fehérben a nagyértékű komoly nagy luxusautóikat?
Természetesen legerősebben a német csodákra gondolok, azt látok legtöbbet.
Nekem kifejezetten furcsa és komolytalan egy fehér Audi A8, S8, fehér A6, S6, A7, S7, RS7, Q7, fehér 5-ös, 6-os 7-es, X5-ös, X6-os BMW, fehér ML, S, CLS, E, GL Mercedes.
Sőt: fehér Porsche Panamera, Cayenne.
Nekem lenne ennyi pénzem, biztos, hogy én is vennék egyet ezek közül, sőt akár többet is, de kizárólag feketében. A büdös életbe nem is gondolnék ilyenekre feketén kívül más színben.
Szerintem az ilyen autók feketében az igaziak. Vagy max még ezüstmetál... De a fehér szín semmiképpen sem ilyen autókhoz való, mégis rengeteget látni belőlük. Nagy meglepetésemre fekete színben látok ezekből legkevesebbet. Helyette mindenféle semmilyen szürke színek, meg piros, kék, barna... De a legtöbb fehér.
Hát egyrészt ezek már nem azok a bilifehér színek, mint a Ladáknál, másrészt rohadt jól néznek ki.
Harmadrészt, a középkategóriás autók többsége fekete vagy ezüst.
Negyedrészt nagy divat lett a műmájerek és gengszterek között a nagy fekete autó. Egyfajta elhatárolódás.
Ötödrészt cégautó túlnyomórészt fehér.
Soroljam még?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!