Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért veszik nagyon sokan...

Miért veszik nagyon sokan fehérben a nagyértékű komoly nagy luxusautóikat?

Figyelt kérdés

Természetesen legerősebben a német csodákra gondolok, azt látok legtöbbet.

Nekem kifejezetten furcsa és komolytalan egy fehér Audi A8, S8, fehér A6, S6, A7, S7, RS7, Q7, fehér 5-ös, 6-os 7-es, X5-ös, X6-os BMW, fehér ML, S, CLS, E, GL Mercedes.

Sőt: fehér Porsche Panamera, Cayenne.

Nekem lenne ennyi pénzem, biztos, hogy én is vennék egyet ezek közül, sőt akár többet is, de kizárólag feketében. A büdös életbe nem is gondolnék ilyenekre feketén kívül más színben.

Szerintem az ilyen autók feketében az igaziak. Vagy max még ezüstmetál... De a fehér szín semmiképpen sem ilyen autókhoz való, mégis rengeteget látni belőlük. Nagy meglepetésemre fekete színben látok ezekből legkevesebbet. Helyette mindenféle semmilyen szürke színek, meg piros, kék, barna... De a legtöbb fehér.

2015. márc. 11. 06:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát egyrészt ezek már nem azok a bilifehér színek, mint a Ladáknál, másrészt rohadt jól néznek ki.

Harmadrészt, a középkategóriás autók többsége fekete vagy ezüst.

Negyedrészt nagy divat lett a műmájerek és gengszterek között a nagy fekete autó. Egyfajta elhatárolódás.

Ötödrészt cégautó túlnyomórészt fehér.

Soroljam még?:)

2015. márc. 11. 07:22
 2/8 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik,ne nézd...ennyire egyszerű......nem tudom milyen autóda van(már ha van egyáltalán)de biztos vagyok benne,hogy annak a színe sem fog mindenkinek tetszeni........mégsem lesz kiírva a gyik-re,miért jár manuel87 piros/kék/fekete stb autóval...
2015. márc. 11. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt már fekete autód? Undorítóan nehéz tisztán tartani.
2015. márc. 11. 11:31
 4/8 anonim válasza:
me' ganxta, azzé'.
2015. márc. 11. 15:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Fekete Mercedes-em van, csak nem a legújabb sajnos. Tudom, hogy nehéz tisztán tartani, meglátszik rajta hamar a por meg minden, viszont amíg tiszta, gyönyörűszép, átütő fényes fekete. Szerintem a fehér sokkal rosszabb ilyen szempontból, azon még jobban meglátszik minden.
2015. márc. 11. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert gyönyörűek ezek az új autók fehérben!!
2015. márc. 11. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyöngyházfehér Panamera Turbot vezetek. Nekem jobban tetszik a fehér szín szinte mindenben. A fekete sem eldobandó, de valamiért jobban bejön a fehér. Kinek a pap, kinek a papné. :)
2015. márc. 11. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Páromnak svéd fekete van, nekem fehér német. Mindkettőnk most cserélt, szóval egy évesek sincsenek. Nekem pl az ezüstmetál nem tetszik. Fekete és fehér jöhet, egyszerű, szép, letisztult, eleganciát sugall.
2015. márc. 11. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!