Mi a véleményetek a BMW röl?
Figyelt kérdés
Friss jogsis vagyok és 400 ezrem van kocsira. Elsösorban a bmw 316 e36 érdekelne, de nem tudom hogy mennyit fogyaszt. Valaki tud valamit rola?2015. ápr. 2. 23:54
11/14 Petrolhead válasza:
A mi BMW s kva anyankat hogy szeretunk egy jo hatsokerekes autot,ha ez igy megy tovabb lekell ragasszam a markajelet hogy ne atkozzanak el lepten nyomon. Akik azt hiszik buszke vagyok egy 20 eves autora es buszke is vagyok mikor az ilyen sosevezetett bmw-t de lehurrogja hogy szar es mikor kolcsonadtam neki huuzott megg haazott meg hogy az ove is van ilyen (lofaszt)jo par honapra ra mar dicsekeett a bmw 320i e46 os harmassal fulig ero szajjal pedig csak 300 km ert vezette a 318is motoros e36 omat amugy egy eggyes skoda octaviaja volt a foszernak 2001 es amit nem reg sikerult eladnia. Leszarja hogy sziggyak az annyat mer ezzel eggyutt is vigyorog a kormanynal. Azt elismerem hogy sok a sopredek legalaja nep ezekben az autokban, de azert korant sem annyi mint amennyit eggyesek belekepzelnek!
12/14 anonim válasza:
Nem azzal van a probléma, hogy szerettek egy "jó, hátsókerekes autót", hanem hogy általában agyhalott idióták buherálják, hogy kicsivel jobban menjen, esténként padlózva ugrálnak a sávok között úgy, hogy normális fék sincsen rajta.Mifelénk a "telepi E36"-ok nagyrésze szét van törve.Tényleg láttam már egy pár szépet, de az nagyon ritka.Egyébként meg a kérdező véleményt kért, én pedig leírtam.Ez a véleményem, megváltoztatni nem fogod tudni, úgy, ahogy én sem a tiédet.Ha te utálod a "bunkó furgonosokat", azt is megértem, mert azok közül is nagyon sok közlekedik állat módjára.
13/14 Petrolhead válasza:
Eloitelet van empatia nincs. a furgonos is azer idegbeteg mer napi ket orat alszik 1000 km enkent, surgos az aru, nincs vezetesi ido korlatozas, a fonoke pedig a szart is kihajtja belolle. hogy erjen oda tegnapra de ne is fogyasszon 6 liternel tobbet a B kategorias kisteher amin csak az aru 5tonna. van annal stresszesebb melo is. de nem havi 100 ezret kapsz erte az tuti.
14/14 anonim válasza:
Én is furgonos vagyok, ezért írtam, hogy velünk szemben is vannak előítéletek.És megvallva az igazat egyesek rá is szolgáltak.Én ugyan nem hivatásos sofőr vagyok, magamnak szállítok, de ez nem is fontos.Az előítéletek általában nem alaptalanok, de mindig van kivétel.És igen, a furgonosok nagy része nagyon hajt városban, hajlamos a többieket lelökni az útról, az öreg BMW-sek általában esténként jaszkariznak, a terepjárókról sokszor lemarad az index, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!