Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire figyeljek, ha pickupot...

Mire figyeljek, ha pickupot vezetek?

Figyelt kérdés
Eddig csak normál személyautókkal közlekedtem, de a pickup ugye egy másik kategória. A kérdés konkrétabban az lenne, hogy milyen korlátozásokra kell figyelnem? Ugye ez egy teherautó. (lkw stau, másik autopálya matrica, hova tilos vele menni?) Ha megállít a rendőr kérhet e tőlem valami extra dolgot, ami egy normál személyautoban nincs, de ebben kellene, hogy legyen. Valahol azt olvastam, hogy kérhet tűzoltó készüléket is. Menetlevél csak céges autoként kell állítólag, ez tényleg így van?

2015. márc. 22. 14:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Menetlevél tényleg csak céges autóba kell, erre nem lesz gondod, a tűzoltókészüléket én még nem hallottam, nekem sincs, de legbiztosabb, ha felhívod az NKH-t, és megkérdezed.Arra figyelj, hogy a legtöbb pickupnak nagyon nagy orra van, és ehhez társul a kicsi kormányszög, illetve a nagy tengelytáv, szóval eleinte parkolni, szűk utcákban kanyarodni csak óvatosan :D.A másik az, hogy nem mindíg ajánlott személyautós lendülettel belemenni egy (szűk kanyarba), mert hiába kemény a futómű, a kanyarstabilitásuk nem fullos, könnyen elkezdi tolni az orrát, és nehogy a járdán köss ki egy tempós városi kanyar után.Asszem ennyi :D
2015. márc. 22. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!