Mi a véleményetek a lenti autóról? Ti mennyit alkudnátok belőle? Mire figyeljek mikor személyesen megnézem a kocsit?
2015. febr. 27. 18:59
1/4 anonim válasza:
Arra figyelj,hogy ne bosszantsd fel a tulajt és ne vágjon pofán!!!Mert a kérdés alapján tipikusan az a szarrágó ember lehetsz,akitől mentsen meg az ég amikor autót eladok,hogy látatlanba is ez az első és legfontosabb,hogy mennyit lehetne alkudni belőle!!!!!
3/4 anonim válasza:
Szerintem olyan 730-750-ért lazán el lehet hozni de azért próbálkozz meg a 700-ezerrel. Virídsd ki a lóvét aztán ha nem, hangos léptekkel jó feltűnően menj el. Aztán ha ez nincs hatással akkor egy fél óra múlva még ígérj be 710-et. Ha ez se akkor marad az első verzió. Szerintem ez egy nagy kényelmes elegáns autó. Nem ismerem ezt a típust de ha olyan , hogy egy csavarhúzót nem lehet beejteni a motortérbe azaz nehéz az olajat, légszűrőt, izzót (bonyolultabb dolgokról nem is beszélve) cserélni akkor az azt jelenti , hogy trehányak voltak a mérnökök mikor megtervezték tehát nem felhasználóbarát és akkor inkább más típus után érdemes nézni. Mert ez nem egy sport kocsi melyeknek a fenti dolgokat el lehet nézni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Egyébként megnéztem már a kocsit, 720ba már adná, tehát mehetek még le, nagyon pöpec állapotban van, már már túl jó! Egyébként nem vagyok szarrágó, de most őszintén!? Egy kereskedő mikor beviszel neki egy kocsit akkor kis híján belesz@rik az utastérbe, fél óra múlva kirakja a vételár+40%val és Isteníti és hazudik amiben csak tud, akkor én miért ne kekeckedjek vele? Egyébként elzavart a kereskedő, de nem az alkudozás miatt, csak felvettem a stílusát...
2015. febr. 27. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!