Ha egy autó hirdetésnél az van írva, hogy megkímélt állapotban, akkor kb mire számítsak illetve gondoljak, ha személyesen is elmennék megnézni az autót?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 12:35
1/2 anonim válasza:
Nem jelent sokat. A helyszíni szemle jobban útba igazít az állapotáról.
De ha a régi tulaj mondjuk egy nyugdíjas orvos, akkor számíthatsz a megkímélt állapotra, De ha sportkormány, meg könnyűfém felnik vannak spoilerekkel, hát elgondolkoznék.
2/2 anonim válasza:
az a baj ,hogy mind hazudik (tisztelet a kivételnek ) én amikor autókat néztem neten felhívtam vagy 10et mind jaj hújjúj milyen jó autó szép autó csak amikor odaértem a fejem befért a sárvédőn akkora lyuk volt rajta ,másiknál felemeltem a szőnyeget és ott volt a flintstones hajtás + oda volt írva ,hogy nemdohányzó beülök és megállapítottam ,hogy az autó tényleg nem dohányzott csak a tulaj ,mert a hamutál csurig volt hamuval + csikkel szóval nem jelent semmit ,hogy oda van írva "megkímélt állapotban" igaz én olcsó autókat nézem (max 500E ft )lehet ami 1 M ft körül van ott igaz lehet a megkímélt állapot ,de ha olcsó autót akarsz akkor ott szerintem mind hazudik (ez volt 5 éve és még mindig ugyan azt a kocsit hajtom )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!