Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cagiva mito 125 vagy Honda...

Patrik152 kérdése:

Cagiva mito 125 vagy Honda nsr 125?

Figyelt kérdés

A1 jogosítványhoz szeretnék motort vásárolni a közeljövőben, de nem tudok dönteni, hogy milyen motort vegyek. Más motorokat is nézek, tehát bármilyen 125ccm-es gépről jöhet tapasztalat, vélemény.

A válaszokat előre is köszönöm!!

2015. márc. 16. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
A1-es jogsival egyiket sem vezetheted. A súly lóerő arányuk túl nagy ehez a kategóriához.Elég lesz neked egy etz125 is fiam,az legalább nem kávédaráló.
2015. márc. 16. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy mar mind a 2 ritka. aprilia rs125 van meg amihez talalsz alkatreszt. En is gondolkodtam ezeken de inkabb nem veszek ilyeneket. Egy 180as malossi henger az nsr-re 100ezer forint folott van durvan. Gyari 125ost nem is talaltam.
2015. márc. 16. 23:52
 3/3 Dominiq Toretto ***** válasza:
Egyértelműen Cagiva Mito, Brembo fékek,Marzochi Futómű stb,csupa minőségi anyagból készült anno. Egyedül a power szelep elektronikája szokott vacakolni,de azt meg direkt állásba lehet kötni és akkor gondtalanul működik,nekem volt 4éven keresztül csak tankoltam,plusz lánc gumi fékbetét,sosem hagyott ott pedig 25 000km-et mentem vele, És igen Jogszabály szerint AK-s jogsi kellene hozzá,DE okmányirodában ha rugalmasak veled szemben akkor a forgalmidba átlehet üttetni 11Kilowattra és akkor már szabályosan használod.Nagyon jó kis motor A Mito.
2015. márc. 17. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!