Nyugtassatok meg, hogy friss jogsival ti is bénáztatok és "féltetek" egyedül vezetni?
4 hónapos a jogsim, viszonylag sokat vezetek, bár nem minden nap. de van, hogy a szomszéd faluba is én vezetek Anyukám helyett, hiszen minden alkalmat megragadok arra, hogy addig is gyakorlok. :D már sokkal jobban megy, mint anno (mikor először ültem a kocsinkban, annyira béna voltam, nem értettem miért fulladok le - hoppá, harmadik.... stb :D), nem vagyok profi, sokat hibázok még így is, de Anya folyamatosan ad tanácsokat (nem kioktat), és azért én is érzem a fejlődést.
De persze tudom, van olyan, aki a 10 éves jogsijával olyan hibákat követ el, amiket még én sem. :DDD
szóval ez abszolút ember függő!
én pl. a mai napig nagy placcokra parkolok, és nem is sikerül mindig a vonalak közé állnom, egy ismerősöm pedig a 2 hetes jogsijával alföldről felvezetett a reptérre Pestre......... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!