Amikor először ültetek EGYEDÜL volán mögé, akkor ti is féltetek? Biztosak voltatok magatokban? Sose hezitáltatok?
Én 8 éve tettem le a jogsit és letétel után sose vezettem, hiába könyörgött párom. Ráadásul ő hülyének is néz és mindig odaböki nekem,hogy milyen nyomi vagyok és hogy mitől félek már???
Engem a tudat,hogy egyedül maradok a kocsiban és minden felmerülő problémával, akadállyal totál megrémiszt! Úgy érzem,mintha a kocsi valami természetfeletti lény lenne velem szemben. :D
Vajon hogy tudnám legyőzni ezt a félelmet,hogy egyedül képes legyek helyt állni és elvezetni A pontból B pontba?
Én is ebben a cipőben járok... Egyelőre csak a környéken megyek pár kört, ill. a közelben, pár km-re, tök egyszerű és ismert útvonalon. Ezt szerintem simán megpróbálhatod, aztán növeled a távolságot. Én pl. olyan alapdolgokra jövök rá itt a környéken, amikre valóban jobb forgalom nélkül :D
Konkrétan milyen problémáktól félsz?
Köszönöm az eddigi segítő válaszokat!:)
"Jó" hallani, hogy más is fél/félt.
Az utolsó kommentelő kérdésére válaszolva, hogy mitől is félek? Talán attól legjobban,hogy egymagam maradok a kocsiban és onnantól teljesen a magam ura leszek,ami engem félelemmel tölt el. Úgy érzem,hogyha nem lesz mellettem valaki,akkor hibázok. Váltásoktól is nagyon félek.
Párom mondta,hogy menjünk át a szomszéd faluba (10 km), ott lesz mellettem,de megijedtem ettől is. Nincs az ő oldalán se gáz,se fék és egyből azzal támadtam,hogy mi lesz, ha hibázok?? Akkor ki segít hirtelen korrigálni?! Most ez hülyén fog hangzani,de attól félek,hogy ki fut a kocsi a lábam alól, hogy nem tudom kordában tartani...Tudom, ez a mondatom egy rutinos vezetőt most biztos kiakasztott. De nekem ez a fő félelmem talán.
Köszi a biztatást ismét! :)
Úgy érzem tavasszal erőt veszek magamon!
Amúgy én vagyok a lány. :) Ez szerintem a jobbik eset. Az elég gázosabb szituáció lenne,ha a fiú lenne ilyen gyámoltalan. :)
" Na meg igazából a bárátnőd oda tud nyúlni a kormányhoz, kéziféket is be tudja húzni ha nagy a baj."
Azért ez elég vicces, hogy ha komolyan fiúnak gondoltad a kérdezőt, pedig nyilvánvalóan egy aggódó leány. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!