Miért nem választhatom meg az oktatómat?
Sikeres KRESZ és E.Ü. vizsga után végre rátérhettem a gyakorlati oktatásra is(B.kat vezetés),azonban kicsit bántó volt,mikor az autósiskola vezető az arcomba vágott 1 nevet,hogy akkor boldoguljak vele.
Ezer+1 oldalt,leírást,fórumot,véleményt lehet olvasni,hogy sokszor a tanulók elég erősen ráfáznak az oktatók milyensége miatt,aztán már csak a forgalmi vizsgán derül ki,hogy itt nem minden fenékig tejfel.
Félek én is ebbe fogok csöppeni így,de nem mertem ott a helyszínen panaszkodik,hogy nem miért nem én dönthettem.
Szerintetek rosszul fogom fel?
(Tudom ,az iskolában,életben sem én választom ki ki legyen a "főnök/oktató",de ott nem fizetek azért :)
Kiválaszthatod hogy kinél akarsz tanulni.
(Nem lehet amúgy, hogy az autós iskolában csak az az egy oktató van?)
Az előttem szólónak teljesen igaza van.
Szerintem érdemes kivárnod egy jó oktatót, hiszen egy életre szóló dolgot fogsz kapni a kezedbe. Én személy szerint, így túl az egy millió kilométeren is hálás vagyok az oktatómnak, hogy mindig türelmesen, és ésszerűen tanított anno.
Nálunk ez úgy ment, hogy akinek nem volt konkrét elképzelése a kresz-vizsga után, azt beosztották azokhoz, akik éppen üresen voltak, így akár már másnap mehettek vezetni. én 2 hónapot vártam, hogy az az ember mellé ülhessek, aki a fél családomat anno sikerre vitte. szerencsém volt. velem egyidőben (szeptember) kersz-vizsgázó, szintén ugyanoda pályázó vezető múlt héten kezdhette meg a vezetését.
de igen: érdemes várni. viszont akkor úgy kell az autósiskolába bemenni, hogy határozottan kéred, xy-hoz osszanak be.
Látom a eszetlenek ráfeküdtek megint a piros kézre.
Te az autósiskolában megrendelő vagy. A te szavad dönt. Ha van olyan oktató, akit szeretnél magadnak, akkor ezt közölheted az iskola vezetőjével. Nem kell elfogadnod a kijelöltet.
A vezető dolga viszont a gazdaságos működtetés, a minél kedvezőbb megelégedettség mellett. Neki kell összehangolnia a munkát úgy hogy az emberei egyformán le legyenek terhelve, s te se érezd kiszolgáltatottnak magadat. Ha mondjuk van 5 embere, ebből kettőt sokan kérnek, három másik szintén jó, de kevésbé népszerű. Ha nem jut nekik is elég feladat, akkor esetleg el kell küldeni őket, miközben kettőt túlterhel. Ez sem jó.
Azt javaslom most már, kezd el vele a tanulást. Ha nem bizonyul megfelelőnek, beszéld meg vele. Amennyiben ennek nincs foganatja, akkor kérj másikat, ha az sem járható, akkor menj át másik iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!