Az oktatómat le szeretném váltani, mert egy bunkó paraszt. Ilyenkor mondhatom egy másik oktatónak, hogy le szeretném váltani a jelenlegi oktatómat?
# 3: Az a vizsgabiztos. Hallottam róla, hogy van akit szándékosan buktatnak(akkor is ha nem hibázik), csak azért hogy ismét fizetni kelljen. (És ez nem csak egy kifogás a tanuló részéről, hanem tényleg így van)
Ma meg is kérdezem az iskolavezetőt. Köszönöm a válaszokat!
"haveromat pl a semmiért buktatta meg többször is"
1. Az oktató nem tud megbuktatni, azt a vizsgabiztos teszi.
2. Persze mindig mindenki tökéletesen vezet, csak az a rohadt vizsgabiztos, az... ja...
Ne menj más oktatóhoz, az iskola titkárjával beszélj. Mondod, hogy új tanárt akarsz, mert a jelenlegi, Gipsz Béla egy elviselhetetlen alak.
Nyugodtan sározd be, így lesz nála is visszhangja. Iskolának sem célja, hogy ilyen alakokat foglalkoztasson.
"Az a vizsgabiztos. Hallottam róla, hogy van akit szándékosan buktatnak(akkor is ha nem hibázik), csak azért hogy ismét fizetni kelljen. (És ez nem csak egy kifogás a tanuló részéről, hanem tényleg így van) "
Tévedsz, az esetek 99,999%-ban a tanuló kifogása. A tanárok rendszerint nem is ismerik a vizsgabiztost. Arról meg, hogy melyik tanulónál melyik vizsgabiztos lesz egyáltalán nem is tudhatják, mert azt aznap reggel találják ki a hivatalban.
:D
Mondjuk abban is lehet valami, hogy a tanuló kifogása, de szerintem nem minden esetben...
Na mind1, remélem a következő oktatóm jófej lesz.:)
Ja olasz :D Salgótarjánból?
Azt cáfolnám, hogy az oktatók általában nem ismerik a vbket. Elég sok oktató és vizsgabiztos ismeri egymást. Az én vizsgámat pl végigbeszélgették, nem is nagyon figyelt a vizsgabiztos a vezetésemre. A végén behúzta hibának, hogy nem figyelem a tükröket, hogy mégse legyen hibátlan a vezetésem, utána közölte velem, hogy sikeres a vizsga :D Szóval ismerik egymást, a tanuló csak egyszer találokzik velük, de az oktatók mindig ugyan ott vizsgáztatnak és nem küldenek minden nap másik vizsgabiztost, így kialakul az ismeretség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!