Kezdésnek nem lesz túl nagy?
Szóval 15.5 éves lány vagyok. Először Yamaha DT 125R-en gondolkoztam..(nagyon tetszik), de nézelődtem és megtaláltam az Aprilia RS 125-öt :D nah ez még jobban tetszik :$
Csak hát az a baj, h igazábol robogót is csak 1-2x vezettem... de végülis az ment :)
Szval az érdekelne, hogy bírnám az RS 125-öt?? Nem lenne nekem túl nagy? Egyébként 168cm, és 61kg vagyok.
Megbírnám tartani?? Kanyaroknál nagyon bele kell dőlni?:)
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
Először is, nem is vezethetsz Aprilia RS 125-t, csak A-korlátozott kategóriás jogsival ugye ez 25kw-ot jelent.
A1-jogsit lerakhatod 16évesen de az csak 11kw-os motorra szól. Az RS meg 20-25körül mozog.
Szia.
Sok hülye autós kommentel neked, fingjuk sincs a motorozás feelingjéről.
Ha utcai - speed géppel akarsz kezdeni mindenképp olasz gépet javasolnék. Akár egy idősebb Cagiva (Mito v. freccia), akár egy Aprilia Rs kiváló választás. Megtanulod kezelni, "felszoksz" a motorok világába. Később akár egy Suzuki GS500, Honda CBF500-al már nem lesz problémád. Sikeres balesetmentes motorozást, vigyázz magadra.
Utolsó köszönöm szépen a segítséget!
Nem tudom, hogy a többieknek miért kell lenézni!:S
Valahol elkell kezdeni.
És ha már 16 leszek, akkor inkább már majd ebbe a kategóriába szeretnék tartozni!
Még1x köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!