Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdésnek nem lesz túl nagy?

Kezdésnek nem lesz túl nagy?

Figyelt kérdés

Szóval 15.5 éves lány vagyok. Először Yamaha DT 125R-en gondolkoztam..(nagyon tetszik), de nézelődtem és megtaláltam az Aprilia RS 125-öt :D nah ez még jobban tetszik :$

Csak hát az a baj, h igazábol robogót is csak 1-2x vezettem... de végülis az ment :)

Szval az érdekelne, hogy bírnám az RS 125-öt?? Nem lenne nekem túl nagy? Egyébként 168cm, és 61kg vagyok.

Megbírnám tartani?? Kanyaroknál nagyon bele kell dőlni?:)

Előre is köszönöm a segítségeteket! :)

2010. febr. 15. 08:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
mindjárt belelóg a kezed a bilibe és felébredsz!
2010. febr. 15. 09:22
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell ilyennek lenni?! 16 évesen már vezethetek 125 köbcentis motort. És persze majd csak akkor szeretném. Csak érdeklődök hogy mégis mit gondoltok róla! :S
2010. febr. 15. 09:32
 3/23 anonim ***** válasza:
először döntsd el hogy enduro-t vagy speed-et akarsz.. az rs alacsonyabb mint egy dt, szóval sztem könnyebben megtartod. a kanyarba ne dőlj bele, legfeljebb dőlj be. és úgy is érezni fogod hogy mennyire kell, mert ha nem akkor hazáig se jutsz el:D
2010. febr. 15. 10:01
 4/23 anonim ***** válasza:

Először is, nem is vezethetsz Aprilia RS 125-t, csak A-korlátozott kategóriás jogsival ugye ez 25kw-ot jelent.

A1-jogsit lerakhatod 16évesen de az csak 11kw-os motorra szól. Az RS meg 20-25körül mozog.

2010. febr. 15. 16:46
 5/23 anonim ***** válasza:
vegyél egy Rigát az való neked:D
2010. febr. 15. 22:29
 6/23 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem szólónak a tanyára jó az neked de ha gondolod vehetsz Babettát is de mindenféleképp 3 kerekűt nehogy nagyot borulj ;D
2010. febr. 16. 01:53
 7/23 anonim ***** válasza:
de ha jót akarsz magadnak akkor veszel egy 3 kerekű babakocsit a bnőd meg megkéred hogy tologasson arra nem kell jogosítvány úgyis meghúznának így is úgyis :D fogadd meg a tanácsom ha nem akarod össze törni magad:D
2010. febr. 16. 01:57
 8/23 anonim ***** válasza:

Szia.

Sok hülye autós kommentel neked, fingjuk sincs a motorozás feelingjéről.

Ha utcai - speed géppel akarsz kezdeni mindenképp olasz gépet javasolnék. Akár egy idősebb Cagiva (Mito v. freccia), akár egy Aprilia Rs kiváló választás. Megtanulod kezelni, "felszoksz" a motorok világába. Később akár egy Suzuki GS500, Honda CBF500-al már nem lesz problémád. Sikeres balesetmentes motorozást, vigyázz magadra.

2010. febr. 16. 13:05
 9/23 anonim ***** válasza:
Jah, és a kérdésedre a válasz: hogyne tudnád megtartani! Vezetéstechnikát pedig elsajátítod a tanfolyamon.
2010. febr. 16. 13:07
 10/23 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm szépen a segítséget!

Nem tudom, hogy a többieknek miért kell lenézni!:S

Valahol elkell kezdeni.

És ha már 16 leszek, akkor inkább már majd ebbe a kategóriába szeretnék tartozni!

Még1x köszi :)

2010. febr. 16. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!