Február végén születik a kisfiam. Milyen és mennyi ruhára lesz szüksége kezdésnek?
Body 8 db
rugdalozó: 6 db
hálózsák 2 db
kocsikabát 2 db
bundazsák 1 db
sapka kintre 2 db
bentre 2 db
kesztyü kintre 1 pár
lábfejes nadrág bentre 3 db
zokni nem kell.
harisnya 1 pár
kb. a body meg a rugi soknak tünhet de ennyi kell mert néha buknak és igy nem kell minden nap mosni hanem csak heti kétszer.
Ja és a ruhák 62-esek legyenek mert az 56-ost nagyon hamar kinövik abból ha veszel 2-3 db-ot vegyél - body, rugi , nadrág stb.-
a bundazsák 62-68-as legyen.
Február 25- én született a lányom.
62- es ruhákat vettem, az első 2-3 hétben nagy volt, de hajtottam 1- et az ujján, 3 hónapos koráig, nyárig tudtuk őket hordani!
10 hosszú újjú body
10 rövidújjú body
7 ujjatlan plüss rugi
7 hosszú újjú plüss rugi,
3 db tescos hosszú újjú kezes lábas rugi
2 kardigán végig gombos kapucni nélküli( kényelmetlen a kapucnin feküdni szerintem a gyereknek)
2 kord nadrág
2 kötött pulcsi ezek ha dokihoz mentünk, és ezek alá adtam a tescos rugit.
1 bundazsàk
2 sapka
itthon hosszú újjú bodyban ujjatlan rugiban, rövidújjú bodyban hosszú újjú bodyban volt.
Napi 2 garnitúra ruhával számolni kell, bukik bekakil kifolyik pisinkaka, lehet öltöztetni mosni! Ennyi ruga volt elég 1hétre, de volt hogy 3-4 nap alatt elmocskoltuk lehetett mosni!
Én azt ajánlom fehéret krémszínűt vegyél, mert a kaki nem jön ki ha azonnal nem mosod ki, csak fehérítővel, és rondák lesznek a színes ruhák a sok kaki folttól, a fehérből cloroxal kijőn minden!
Nem kell plüss mert beleizzadni lehet csak elég a vastag pamut.
és ha lehet forditott Y patentolásút vegyél ne hátul patentosat.
éjjelre ha nem hálózsákot adsz hanem rugit az a legegyszerübb ha egyvonalban zipzáros mert éjjel kettőkor tuti hogy el fogod patentolni .
Én plüss rugi párti vagyok. Nekem azok váltak be. Éjjel is body rugi hálózsákban aludt. 23-24 fok van nàlunk, de rázós vagyok, a baba is inkább a meleget szerette, nem izzadt, jól aludt. Azért még márciusban, de még van mikor áprilisban is húsvétkor volt hó, kellenek a meleg ruhák.
A mennyiséget illetően, hiába mondják jogy nem kell csak pár darab mert hamar kinövi, hát nálunk minden szopi után bukott vagy bekakilt és nyakik szaros lett, lehetett mosni, napi 3 garnitúra ruha fogyott! 2 nap volt mire megszáradt, ha csak 6 garnitúrája van, ha aznap kimosom minfig este akkor sem lett volna már 3. Nap mit felvennie!
szia!
A többiek már szépen leírták a mennyiségeket.
Nekem is februárban született a babám, de én bentre csak este, a fürdés után adtam rá sapit, mert vizes maradt a haja. Amúgy felesleges szerintem bentre a sapka.
És plüss rugiban ő nagyon keveset volt, mert azok nem 100% pamutból vannak.
És persze: Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!