Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Február végén születik a...

Február végén születik a kisfiam. Milyen és mennyi ruhára lesz szüksége kezdésnek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Body 8 db

rugdalozó: 6 db

hálózsák 2 db

kocsikabát 2 db

bundazsák 1 db

sapka kintre 2 db

bentre 2 db

kesztyü kintre 1 pár

lábfejes nadrág bentre 3 db

zokni nem kell.

harisnya 1 pár

kb. a body meg a rugi soknak tünhet de ennyi kell mert néha buknak és igy nem kell minden nap mosni hanem csak heti kétszer.

2010. nov. 11. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Ja és a ruhák 62-esek legyenek mert az 56-ost nagyon hamar kinövik abból ha veszel 2-3 db-ot vegyél - body, rugi , nadrág stb.-

a bundazsák 62-68-as legyen.

2010. nov. 11. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Február 25- én született a lányom.

62- es ruhákat vettem, az első 2-3 hétben nagy volt, de hajtottam 1- et az ujján, 3 hónapos koráig, nyárig tudtuk őket hordani!

10 hosszú újjú body

10 rövidújjú body

7 ujjatlan plüss rugi

7 hosszú újjú plüss rugi,

3 db tescos hosszú újjú kezes lábas rugi

2 kardigán végig gombos kapucni nélküli( kényelmetlen a kapucnin feküdni szerintem a gyereknek)

2 kord nadrág

2 kötött pulcsi ezek ha dokihoz mentünk, és ezek alá adtam a tescos rugit.

1 bundazsàk

2 sapka

itthon hosszú újjú bodyban ujjatlan rugiban, rövidújjú bodyban hosszú újjú bodyban volt.

Napi 2 garnitúra ruhával számolni kell, bukik bekakil kifolyik pisinkaka, lehet öltöztetni mosni! Ennyi ruga volt elég 1hétre, de volt hogy 3-4 nap alatt elmocskoltuk lehetett mosni!

Én azt ajánlom fehéret krémszínűt vegyél, mert a kaki nem jön ki ha azonnal nem mosod ki, csak fehérítővel, és rondák lesznek a színes ruhák a sok kaki folttól, a fehérből cloroxal kijőn minden!

2010. nov. 11. 13:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És a rugdalózóból a vastag plüss kell?
2010. nov. 11. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Nem kell plüss mert beleizzadni lehet csak elég a vastag pamut.

és ha lehet forditott Y patentolásút vegyél ne hátul patentosat.

éjjelre ha nem hálózsákot adsz hanem rugit az a legegyszerübb ha egyvonalban zipzáros mert éjjel kettőkor tuti hogy el fogod patentolni .

2010. nov. 11. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Én plüss rugi párti vagyok. Nekem azok váltak be. Éjjel is body rugi hálózsákban aludt. 23-24 fok van nàlunk, de rázós vagyok, a baba is inkább a meleget szerette, nem izzadt, jól aludt. Azért még márciusban, de még van mikor áprilisban is húsvétkor volt hó, kellenek a meleg ruhák.

A mennyiséget illetően, hiába mondják jogy nem kell csak pár darab mert hamar kinövi, hát nálunk minden szopi után bukott vagy bekakilt és nyakik szaros lett, lehetett mosni, napi 3 garnitúra ruha fogyott! 2 nap volt mire megszáradt, ha csak 6 garnitúrája van, ha aznap kimosom minfig este akkor sem lett volna már 3. Nap mit felvennie!

2010. nov. 11. 14:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket,mindegyik hasznos volt.Már van egy kislányom,de ő nyáron a legnagyobb forróságban született,így őt könnyű volt öltöztetni,sokszor alig volt rajta ruha.De most a kis tökössel bajban vagyok.:O)
2010. nov. 11. 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:

szia!

A többiek már szépen leírták a mennyiségeket.

Nekem is februárban született a babám, de én bentre csak este, a fürdés után adtam rá sapit, mert vizes maradt a haja. Amúgy felesleges szerintem bentre a sapka.

És plüss rugiban ő nagyon keveset volt, mert azok nem 100% pamutból vannak.

És persze: Boldog babavárást! :)

2010. nov. 11. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem első baba, s januárban fog születni, s iszonyatos sok ruhája van már alig férünk tőlük, mert szülők bevásároltak, s nem értették meg h én is vettem. Ja, s nekem anyám olyan, hogy színeseket vett. Elsőnek rózsaszín cuccokat hiába mondtam, várjuk meg a nemét, aztán kékeket, mert fiú ett. S annyit mondott h venis szappannal simán kijön a kaki, stb.
2010. nov. 11. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!