Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez jó lesz kezdésnek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó lesz kezdésnek, ha randira akarok hívni egy lányt?

Figyelt kérdés

Nagyjából ez a szöveg állt össze a fejemben:

"Szia!XY vagyok,ne haragudj,hogy így ismeretlenül megszólítalak,de szeretnélek megismerni valami alkalmasabb időben.Lenne kedved találkozni valamikor?"

Szemezés már megvolt,de nem tudom,hogy a "ne haragudj..." rész kell-e.A csaj nem az a romantikus típus,mondhatni fiús.Nem akarok töketlennek tűnni előtte.

2009. nov. 16. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem maradhat a ne haragúdj rész viszont az alkalmasabb időben-t hagyd ki
2009. nov. 16. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem előbb beszélgess vele egy kicsit, ne térj egyből a lényegre.
2009. nov. 16. 18:50
 3/7 A kérdező kommentje:
De az nagyon bénának hatna,ha ismeretlenül valami erőltetett témáról kezdenék vele beszélgetni :s
2009. nov. 16. 19:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha tetszek neki úgyis igen mond,nem?
2009. nov. 16. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Szia! Ez a duma nekem túl sablonos, egy ilyen pasival nem mennék sehova, az tuti!

Inkább viccesen mondd meg neki, vagy találj ki valami eredetibbet.

2009. nov. 16. 19:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Amikor korábban kérdeztem meg azt írtátok,hogy inkább egyenesen mondjam meg,hogy mit szeretnék,mert az ilyen csajozós dumákkal csak leégetem magam :D

Akkor most melyiket?:D

2009. nov. 16. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel a dumával semmi gond. Nem túl nyomulós, de azért határozott vagy. Én nem futnék el egy ilyen szöveg miatt. :)
2009. nov. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!