Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet egy lánnyal beszélgetni ha randira hívom?
Figyelt kérdés
Pénzről, vásárlásról, csizmákról, ruhákról? Itt ki is merül minden?2011. nov. 12. 10:11
1/9 anonim válasza:
pénz, helyszín és hogy mit csinál
2/9 anonim válasza:
Szerintem kérdezz róla, hagyd, hogy inkább ő beszéljen. Ez a jó taktika. Mindig az a bajuk, hogy sosem hallgatják meg őket. Figyelj oda rá, ne a saját skalpjaiddal dicsekedj, ne legyél nagyképű. Ha kérdez, szerényen válaszolj, de csak pár mondatban. Úgyis alakul majd a beszélgetés.
3/9 anonim válasza:
Pénz, smink, pasik, nemi szerveitek mérete, szex, szülők, gyerekek, drogok, az erdőben csiripelő madárkák, világsztárok, filmek, zenék. meg millió dologról, amik majd jönnek maguktól. Először kérdezd meg, hogy borotválja-e a punciját, ha erre válaszol, és nem két fülessel, akkor bármiről elbeszélgethetsz vele
4/9 anonim válasza:
"Pénzről, vásárlásról, csizmákról, ruhákról?"
A fiúk tényleg azt hiszik, hogy a csajok ennyire felszínesek? :(
Biztos van hobbija, amit szeret csinálni... Én pl szeretem a sci-fi, fantasy történeteket, papírmaketteket csinálok, videojátékokat is szeretem. Nem vetek meg egy jó kis kirándulást, hegymászást sem.
Kérdezz rá, mit szeret, még az is lehet, hogy van kiözös hobbitok :)
5/9 anonim válasza:
A legtöbb esetben elég csak leülni és hallgatni őket...Néha ilyeneket mondasz hogy aha,igazad van,megértelek...stb :)
Komoly válaszom:Nos a beszélgetés két emberen múik,célszerű érdeklödni a hobbikról sportokról vagy akármi másról addig amíg közös érdeklődést találtok valami iránt...Ez akár lehet film,zene ,sport,kaja,discó,koncert
Sok sikert!
6/9 A kérdező kommentje:
Punciszőr göndörítésről és daierrolásáról?
2011. nov. 12. 15:37
7/9 anonim válasza:
azért ne hidd hogy tényleg csak ezekről lehet beszélni velük, amit leírtál... pl. a mai világban zenékről, filmekről.. valamelyik iránt biztos érdeklődik.. vagy mi a hobija, mit szeret csinálni stb.. csak engedd el magad.. de az se jó, ha csak az egyikőtök beszél folyamatosan..
8/9 anonim válasza:
Hát ha erről érdeklődsz és a lány normális akkor otthagy téged simán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!