Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjatok nekem néhány témát amiről lehet egy lánnyal irogatni/beszélgetni?
Nem vagyok valami nagy dumás és nem vág az eszem mind a borotva ilyen téren..
pl. mikor elakadna a beszélgetés.. akkor milyen témát dobhatnák be ?!
az nem érdekel ,hogy engem hidegen hagy.. csak ne kérdezzem olyan hülyeségről amihez ne tudna hozzá szólni :D
pls.
Figyelj nagyon arra, amiről beszél, és még ha nem is érdekel a dolog Téged, de úgy érzed, kezd a mondanivalója végére érni, akkor kérdezz rá az elhangzottak egy-egy részletére. A lényeg, hogy érezze, figyelsz arra, amit mond.
Jó téma pl.: Hol volt a nyáron? Hová szeretne eljutni? Van-e kedvenc országa? Miért éppen az?
ahha... ez hasznos volt..köszönöm !
jöhetnek még ötletek.. :)
téma... ciripp-cirip.....elakad a téma, majd: na és te ismered a kopasz kígyót?
csak figyelj és tanulj, valahogy így:
Egyetértek az első válaszolóval..Még annyit,hogy semmiképp ne hozd fel az időt,hanem inkább..
és mit csinálsz még ma, ha vége a sulinak? mész esetleg valahova, barátokkal?
Szabadidődben jársz-e még...(valahová)?(Buliba...)
sztem bármiről lehet beszélni egy lánnyal
18/L
hát köszi.
17éves vagyok én is :D
egy csajt a közeljövőben el szeretnék hívni egy talira aki nagyon tetszik :) :$ ..
csak azé kérdeztem ,hogy ne süljek be.. :D
fb.-n már írtunk pár sort..
szemezni próbáltam ma vele de soha nem néz rám amikor figyelem :D
majd holnap..
tegnapelőtt 12:30
Már miért nem lett kisegítve?! Egész használható tanácsot adtam! Nekem is bevált! Ne szóljál már le te kis nyomi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!