Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gaz, hogy elhivtam a pasit randira?
Kicsit felenk vagyok vele, ezert ugymond "semmibe vettem", nem akartam mar megint csalodni. Aztan o ugyanezt tette velem. Szoval gondoltam, hogy valami jelzest azert megicsak kellene adnom ennek a sracnak, hogy tetszik nekem, es irtam neki smst, hogy holnap eljohetne velem egy gitarklubba, ha raer. Sajnos meg nem kapta meg, ki van kapcsolva a telefonja.
Jol tettem? Nem gazos a dolog, nyomulas szagu?
Nem feltétlenül baj, ha veszi a lapot, és elkezd ő kezdeményezni, hogy bizonyítsa, hogy mégiscsak férfi!
Ha a nők kezdeményeznek, a férfinak a legfontosabb, bebizonyítania (saját magának elsősorban) hogy vannak heréi!
Ha ez egy magabiztos srác, akkor lehet megaláztad, de akkor hinném, hogy rosszul sülne el! :)
"Ha a nők kezdeményeznek, a férfinak a legfontosabb, bebizonyítania (saját magának elsősorban) hogy vannak heréi!"
Érdekes módon, ha egy lány elhívna valahová én nem érezném magam férfiatlan, töketlen szerencsétlennek. Ez is csak egy hülye berögződés, hogy mindent a férfinak kell csinálni. Elhívtad, nincs ebben semmi rossz.
Szerencsetlen modon az sms-em nem ment at, szoval kb 20 perce ujra kuldtem, akkor mar megkapta. Asszem mindkettot egyszerre. Kicsit cikis.
Most varok, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!