Benzines kocsin hogy tudom csökkenteni a fogyasztást? Lefolytom a kipufogót? Vagy sportlégszürő?
Én surlódáscsökkentőt használok minek hatására könnyeben megy a motor, kevesebb a kopadék mennyisége, kissebb terhelés, alacsonyabb hőmérséklet, könnyebb indítás, kevesebb fogyasztás, stb.
Nekem 20%-os lett a fogyasztásom csökkentése az elején, és mostmár kicsivel mégjobb. Az elején 4.8-5.2 liter volt, 1.5 év alatt városban 3.6 liter, vidéki útakon 3.15 liter lett a legújjabb méréseim szerint.
Használok üzemanyag adalékot is, hogy tisztább legyen az égés, és az egész üzemanyag rendszert tisztítsa is.
Itt ( [link] ) kapsz egész átfogó információt /videót is/ kicsit hosszú az anyag, de megéri átolvasni rendesen odafigyelve. (Fogyasztás csökkentési számísztikában, hogy mennyire éri meg mibe kerül, azt emailben kérésre küldenek neked), de biztosítalak megéri használni. Azok akik lehurrogják (irigyek, és sajnos szép számmal vannak ilyenek, de ők azok akik nem próbálták ezt még és csak pofázni tudnak). Van egy ismerősőm aki futárkodik és elég gyakran kell neki, nagyon tetszik neki is ez az anyag (azt mondta, ha csak 5 dl-t tud csökkenteni az üzemanyagból, akkor már megérte használnia, mert visszahozza az árát) és a barátnője is észrevette a változást az autó mennyire könnyebben megy, mennyire szebb a hangja, mintha kicserélték volna az autót. Én sem hittem volna el mikor ezt mondta, ha nem használnám én sem.
Egyébként az említett weboldalon az olajakról is van egy átfogó ismertető, az olaj megfelelő választáshoz (szakmai oldal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!