Más nem unja még a napi 5-6 bmw-s kérdést?
Sokszor nem is bmw-ről kérdeznek de akkor jönnek a béemvés fittipaldik és rá tukmálják a szakadt e30 meg e46-ot.
Nem szoktam kérdéseket írni és válaszolni is csak nagy ritkán mert nem vagyok szakértő de már finoman szólva is qrvául unom ezt a béjemvééé mániát.
Csak indok nincs.
Az én indokom az a kijelentésemre, hogy nagyon sok nőt megkérdeztem (mindenkit megkérdezek már több, mint 10 éve, melyik autó tetszik) és minden nő rávágta, hogy Audi. Amelyik nem az Audit mondta, az a néhány a saját egyéb márkájú autóját. Ott van, a másik kérdésben egy hölgy jelezte, hogy neki is az Audi.
A véleményem az, hogy szánalmas szintre süllyedt, aki az autójával akar csajozni. Azért, mert még magát sem becsüli annyira, hogy elismerje, egyéb értékei vannak. Én nem ezért vennék egy jó Audit, vagy valami szuper sportautót, hanem magamnak, hogy jókat autózzak.
Ja és nem Audim van, hanem Astrám (az egyik legésszerűbb a mindennapokra). Volt már Audim is, mint ahogy sok más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!