Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más nem unja még a napi 5-6...

Más nem unja még a napi 5-6 bmw-s kérdést?

Figyelt kérdés

Sokszor nem is bmw-ről kérdeznek de akkor jönnek a béemvés fittipaldik és rá tukmálják a szakadt e30 meg e46-ot.

Nem szoktam kérdéseket írni és válaszolni is csak nagy ritkán mert nem vagyok szakértő de már finoman szólva is qrvául unom ezt a béjemvééé mániát.

2015. márc. 3. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak indok nincs.

Az én indokom az a kijelentésemre, hogy nagyon sok nőt megkérdeztem (mindenkit megkérdezek már több, mint 10 éve, melyik autó tetszik) és minden nő rávágta, hogy Audi. Amelyik nem az Audit mondta, az a néhány a saját egyéb márkájú autóját. Ott van, a másik kérdésben egy hölgy jelezte, hogy neki is az Audi.

A véleményem az, hogy szánalmas szintre süllyedt, aki az autójával akar csajozni. Azért, mert még magát sem becsüli annyira, hogy elismerje, egyéb értékei vannak. Én nem ezért vennék egy jó Audit, vagy valami szuper sportautót, hanem magamnak, hogy jókat autózzak.

Ja és nem Audim van, hanem Astrám (az egyik legésszerűbb a mindennapokra). Volt már Audim is, mint ahogy sok más is.

2015. márc. 4. 06:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Még a sor 6-os megjegyzéssel kapcsolatban. Én nem spricc vagyok ugyan, de fogadd már el, és a többi fiatal BMW rajongó is (és más autómárkák rajongói is), hogy vannak emberek, akik más márkák után áhítoznak. Vezettem már sor 6-ot én is. De engem a Subaru bubu hangja fog meg, a német autóknál pedig a turbóbenzinesek. El tudom fogadni, hogy egy másik embernek a BMW a kedvence (ehhez semmi köze az én közvélemény kutatásomnak a nők körében a kedvenc márkájukról, mert az objektív felmérés). Fogadja el a másik ember is és ne akarjon győzködni, hogy hátsókerék, meg sor6, meg satöbbi, mert azzal csak magára haragítja a többi autóst. Már így is rühellik sokan a BMW tulajokat amiatt a néhány ember (vagy inkább troll) miatt, akik mindenkit és minden más autót leszólnak és arról áradoznak, hogy a BMW a legjobb. Miattuk sajnálom a normális BMW tulajdonosokat.
2015. márc. 4. 06:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Normális, hogy afelől az autó felől érdekődnek, amiből a legtöbbet vesznek meg és hoznak be. Lassan több BMW lesz mint Suzuki. Tehát normális, hog ennyi BMW-s kérdés van.
2015. márc. 4. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!