Más nem unja még a napi 5-6 bmw-s kérdést?
Sokszor nem is bmw-ről kérdeznek de akkor jönnek a béemvés fittipaldik és rá tukmálják a szakadt e30 meg e46-ot.
Nem szoktam kérdéseket írni és válaszolni is csak nagy ritkán mert nem vagyok szakértő de már finoman szólva is qrvául unom ezt a béjemvééé mániát.
Ha unod, nem kell elolvasnod. Valszeg nem úgy működik az oldal hogy csak akkor böngészhetsz, ha már megválaszoltad a "napibmw" kérdéskört.
Itt inkább az ezres swifteket meg a "véteket" szokták tukmálni az emberre.
Ha téged "qrvául" bosszant, ne járj ide.
Talán a BMW nem autó?
Én is unom mikor a századik kérdés a swiftekről szól, de megnyitom és próbálok segíteni az egyénnek, nem pedig lehordom hogy "HASZNÁLD MÁR A KERESŐT"...
És egyáltalán nem vagyok márkafanatikus, szeretek mindent ami négy keréken gurul, legyen japán vagy német.
Visszatérve a "szakadt" E30 és E46-ra...
Van, akinek a luxusigényét kielégíti maximálisan, akkor meg had vegyék. Kényelmes, sportos, elegáns. Na persze nem a szarnak rohadt példányok.
Mégegyszer, nem vagyok BMW fan, sem pedig Suzuki fan, csak kifejtettem a véleményem.
Ha Te pedig unod, akkor ne olvasgass itt
BMW menő, persze az 1 millás szervíz költséggel csak később lesznek tisztában a tulajok. Totalcaron van egy jó cikk erről, hogy mennyire sokat kell költeni az autóra.
Nem rossz autó csak nagyon szervíz igényes :D
És persze én is unom, de hát ez van :D
Volt barátnőmnek volt egy E36 330i-je.
Gyönyörű alapjárata volt a sor6-nak, dinamikus, erős, még harmadikban is nyikkant a gumi.
Olajon és egyéb kötelezőkön kívül éveken keresztül nem cserélt semmit.
Ez is attól függ, ki mennyire szerette és milyen módszerekkel szervizelték vagy kókányolták.
Ha rendben volt tartva nem szervízigényesebb mint egy Opel Corsa vagy Ford Mondeo.
A szakadt E90-et (és E60-at) ki ne hagyd, már ebből a 2005-től gyártott sorozatból is sok lelakottat hoztak-hoznak be a zországba. De ugyanígy járt az Audi és a többi autómárka is, nem ám csak a BMW jutott ebek harmincadjára. Kicsit rosszfelé sült el a "fiatalítsuk meg a zország autóparkját külföldről behozott fiatalabb autókkal", mert a külföldi szerzemények átlagkora 12.5 év. Ebből látható, hogy a másik kedvenc kérdés a: Melyik országból, honnan hozzak be autót? Grönlandról!
Tisztelet annak a kevés kivételnek, aki igazi fiatal, megkímélt autót hoz.
Azért néha nagyokat lehet nevetni egy-egy kérdésen és hozzászóláson.
Például az ilyen "öccázé vennék e46 háromtizenhatot németből és azzal csajoznék" és hasonlókon.
Kár hogy Spricc nem írja már ki a nevét, pedig aztán a hozzászólásain röhögtem nagyokat :D
Egy másik kérdésben most megy a vita arról, hogy mennyire csajozós autó a BMW :O)
Az ember jót akar és beírja azt a tényt, hogy ha megkérdeznek 100 csajt, akkor 90 az Audit fogja választani, erre lepontozzák.
Pedig az Audi csajozósabb (a régebbiek is), és az utóbbi időkben az egyik legminőségibb autó.
Na mindegy, ha valaki autóval akar csajozni, akkor Audit vegyen.
Ezt cáfolnám.
Egyébként Spricc "barátunk" (barátja a halálnak) csak irigy a sor6-ra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!