Égettszag az autóban emelkedőn?
Figyelt kérdés
Ma reggel egy emelkedőre rákanyarodva az autóm lefulladt. Újraindítottam, majd próbáltam nagy gázzal elindulni a mögöttem feltorlódó sor miatt, viszont az autó alig mozdult meg, ugyanis véletlenül 3-asban hagytam a váltót. Kb. fél perc múlva mikor már mentem az autóval, erős égettszag jött az utastérbe. Félrehúzódtam megnézni mi történt, de semmi füstöt vagy égést nem láttam. Lehetett a kipuffogógáz szaga esetleg?2015. febr. 25. 19:46
11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm a türelmes, hosszas válaszokat, most már tiszta minden. Ment az összes válaszodhoz a zöld kéz. Jó éjszakát minden korrekt válaszadómnak!
2015. febr. 25. 21:11
12/15 egySanyi válasza:
Tipikusan Arankás kérdés meg kérdező.
13/15 anonim válasza:
Szerintem is Aranka lesz, csak azt a nickjét már szénné égette a folyamatos torllkodásával.
De az okoskodva értetlenkedő stílus egy az egyben ugyanaz.
14/15 anonim válasza:
Mivel a másik sosemvolt típusu béjembés fehéren füstölő kuplungos kérdést már törölték is, egyre biztosabb hogy egy újabb trollnickkel állunk szembe :))
15/15 egySanyi válasza:
Már késő volt törölni a második okoskodó hozzászólásodat kedves kérdező, olvastuk ám. Inkább töröld az egész kérdést. "Égettszag van"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!