Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A6 Quattro-t át lehet...

Audi A6 Quattro-t át lehet alakítani hátsókerekessé?

Figyelt kérdés

Gondolkozom egy driftautón, az alap adott.

Egy becsövezett 4.2-es A6 Avant, kaszkadőrautónak lett építve, de sosem volt használva. 2003-as.

Ugye nyilván meg lenne erősítve az egész hajtás, és csak hátul hajtana.

Nem én csinálnám, csupán egy laikus kérdés hogy belekezdjek-e, vagy bontó.

2015. febr. 15. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Bontó? A világért se, ha még jó a motor és hajtáslánc akkor add el egyben, vagy bontsd szét te.

Egyébként gondolom a diffiben le lehet kötni. Kérdés, van-e valami elektronika benne, ami esetleg fals értéket kapna így. Azt meg komolyabb szotfveres ember ki tudja ütni

2015. febr. 16. 07:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát be van csövezve, meg versenyülés, belső tank, erősített alkatrészek, ezt már nem igazán lehet visszaalakítani gyárira.

Meg senkinek nem kell egy 4.2-es szörnyeteg, főleg így versenyautóként.:D

Így jött az ötlet hogy hátsókerekes legyen.

Csak hogy érdemes-e belefogni.

2015. febr. 16. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:
hát szerintem ez csak tőled függ. Egyedinek egyedi lenne, és ha elég elhivatott vagy meg van rá pénzed akkor érdemes is lehet, de ha csak azért hogy legyen vele valami, akkor nem érdemes, túl sokba kerül ez a mutatvány ahhoz sztem, és az ilyen nagyobb átalakítások tudomásom szerint ritkán szoktak elsőre tökéletesen összeállni...
2015. febr. 16. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!