Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a4 3. 0 tdi quattro vagy...

Audi a4 3. 0 tdi quattro vagy bmw 330d xd?

Figyelt kérdés
Melyik autó lenne jobb választás, külföldről 100 ezer km-el hosszú távra. 2006-os évjárat körül, auzomata

2015. febr. 10. 01:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Naivitás elhinni, hogy 100.000 km van benne, de Audi
2015. febr. 10. 07:18
 2/6 anonim ***** válasza:
ezekben 2 eves korukra van 100e kilometer, 9 evesen siman van bennuk 4-500e vagy meg tobb.
2015. febr. 10. 07:42
 3/6 anonim ***** válasza:

A km-re nem tudok mit mondani, lehet igaz is, de szerintem nem az.

Leirom, hogy elfogult vagyok az Audival szemben, igy azt ajánlom. A kettő közül az Audinak a legnagyobb előnye a quattro hajtás, ami az egyik legjobb 4x4 hajtás, és nagyon kifinomult. A BMW xDrive-ja is nagyon jó, de elmarad messze a quattrótól. A másik, hogy ez a BMW féle 3000-res dizel nem a legmegbizhatóbb, láttam már érdekes dolgokat produkálni. Az Audi 3.0 TDI-je benne van Volkswagentől, Auditól a Porscheig mindenben, és nagyon jó, megbizható motor. Nekem is A6 van ilyen motorral, nagyon meg vagyok elégedve vele, és ha most vennék autót, akkor sem választanék másat.

2015. febr. 10. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:
értem. az audi beltere sokkal jobban bejön, a bmw túl egyszerű de a menet tulajdonságok és a fogyasztás a bmw mellett szól. Igaz keményebb a futóműve ami nekem nem jön be. Ültem a6-ban és nagyon tetszett csak nekem feleslegesen nagy autó lenne. akkor maradok az a4-nél
2015. febr. 10. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem ülj be egy bmwbe is, ha meg kényelmes autó kell akkor nézz meg egy c mergát
2015. febr. 10. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Orbitális pofátlanság ilyen autó cájgerét 100ezer km-re visszatekerni. Amúgy, ha ebből a kettőből kell választani, Audi.
2015. febr. 11. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!