2000-es Audi A6 2.5 TDI V6 quattro. Megvehetem-e?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam már a V6-os motorok szervízeléséről kritikáiról, illetve hogy vannak olyan példányok amelyek már nem annyira szervízigényesek. Én most a 180 lovas verziót néztem ki manuális 6-os váltóval. Ez párosítás már jó lehet, vagy még így sem érdemes megvenni?2015. jan. 12. 16:04
1/6 anonim válasza:
Figyi nekem egy A6 osom volt igaz hogy 2002-ből de 180 lóerővel és beletettem 590.000 Km-et. Majdnem újonnan került hozzám (volt benne asszem 8 ezer kilóméter amikor vettem) nem lehet rá panaszom a kopó alkatrészeken kívűl nem kellet semmit sem cserélni rajta. Szerintem a 163 és 180 lovas verziók vállalhatóhak. Mellesleg hány km van benne ?
2/6 anonim válasza:
Mit az első is írja, ki lehet fogni jót. De alapvetően a 2.5 nem egy élmotor. Ha jót akarsz akkor 1.9-est veszel. Vagy 3.0-t
3/6 A kérdező kommentje:
360.000 km van jelenleg benne. Németből lett behozva 320-nál szervízkönyvesen. Azóta magyar tulaj.
2015. jan. 12. 16:59
4/6 anonim válasza:
Első vagyok .Én gondolkodok venni még egyet :) amit én kinéztem ugyanúgy 348.000 Km van benne szervízkönyvvel. Annyi a reális benne ami szokot ilyen korúkra lenni.a többibe is kb ennyi van csak visszatekerik...
5/6 anonim válasza:
Ki lehet fogni jót, de ez az egyik legtöbbet szidott VW motor.
6/6 anonim válasza:
Hát az ilyeneket már azért is érdemes megvenni, mert potyán adják őket, például ugyanilyen 1.9-es TDI szinte kétszer drágább, de a 2.5-ös motorosoknak nagyon padlón van az áruk. Lehet megveszed, és semmi gondod nem lesz vele, na akkor nagyon megéri, de ha kell költened is rá, akkor is megéri, mert olcsón vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!