BMW 316i compact vagy Audi A4?
Figyelt kérdés
A két autó előnyei és hátrányai érdekelnének és a fogyasztásuk illetve hogy melyiket ajánljátok. BMW 316i compact 1.6 benzin vagy Audi A4 1.8 benzin.2015. jan. 11. 19:51
1/4 anonim válasza:
BMW-ből e36 vagy e46? Audiból B5 vagy B6?
Előny? Még ma is sokan azt hiszik hogy van presztízse ezeknek az autóknak, és ha nem egy romot veszel öccázé hanem inkább 1.2-ért akkor sok bajuk nem is lehet.
Hátrány? Sok kisebbségi és fiatal hülyegyerek jár ilyenekkel. Audi futóműve (B6) drága és nem is a magyar utakra tervezték, illetve még egymillió felett is meg kell nézni alaposan nehogy széthajtott szar legyen.
BMW-ből inkább valami 6 hengerest néznék inkább, azok tartósabbak és plusz 1-1,5 liter nemszámít ha hallgatod a sorhatot.
2/4 A kérdező kommentje:
e36 és b5
2015. jan. 11. 20:17
3/4 anonim válasza:
Sokan vitáztak már emiatt miattam, de megint leirom: szerintem a 3-mas Compact BMW a második legcsúnyább autó a Multipla után.
Az Audi sokkal megbizhatóbb, mint az E36-os BMW-k, és szerintem sokkal fitalabbnak is hat.
4/4 anonim válasza:
Az e36 compact kifejezetten jól sikerült. Ami csúnya az az e46 compact változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!