Autóvásárlás előtti segítségkérés! AUDI A4 1.6 (2000-2001év) vagy BMW 316ti Compact? (2001-2002)
Sziasztok! Nagyon megköszönném, ha néhány ötlettel, gondolattal segítenétek a választásomban. 1M Ft körüli összegben tudok autót venni és a fenti 2 típusra gondoltam. (Soha nem volt Audim és BMW-m sem) Átlagos használatra vásárolnám, fontos a megjelenés és az összkép.
Ki mit javasol? (fenntartás, szervizigény, típushibák, stb...
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!
Ha a fenntartási költséges a szervizigényesség számít akkor Bmw-t NE vegyél...
Az Audi sokkal okosabb válsztás.
költséges = költségek
(bocsi, kapkodva írtam)
miért húzza le mindenki szegény kis compactot ??? !!!!!
Sokkal stílusosabban néz ki mint az audi, és még belűl is szebb. Pláne ha nem nagypapi kormányost veszel, hanem a tanga kormányost, vagy a dupla középső küllőst, de ez részlet. Két csavar, a légzsák lekap, aztán a nagy csavar, és már mehet is bele a szép kormány..
A fenntartása mind a kettőnek kb azonos, rengeteg bontó van a bmw-hez, nincs hiány alkatrészben.
Stílus ide vagy oda, érhetőten leírta a kérdező, hogy a szervizigényesség, az alkatrészárak tehát a fenntartási költségek fontos szempont.
Ebben a témakörben pedig egy Bmw elvérzik...
A bontott alkatrészekről meg az a véleményem, hogy én említésre sem érdemesnek tartom őket. A bontott bmw alkatrésze többsége egy törött 350 000KM-t futott angol hulladékból lettek bontva... Valaki megveszi, beépíti, 3 hónap múlva meg mehet vissza a szerelőhöz mert eddig bírta az alkatrész.
Köszönöm az eddigi válaszokat, remélem jönnek még vélemények, infók! :)
Igazából a szervízigényességben kismértékű differencia belefér, ha ez lenne nálam most a legfontosabb szempont nem ezt a két típust nézném.
Tapasztalatokat és ötleteket gyűjtenék szívesen most, nagy a vacillálás, mindkettő teszik/tetszene. Valaki vezette-e már ezt a két típust, ismerősétől mit hallott, stb.. :)
előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
#6.
Nekem e36 compact van, és még nemvolt semmi baja.
Amiket meg kellett cserélni, bontottat vettem, és minden hibátlan. Ha normális bontósoktól vásárolsz ( powerfanatics.com ) nem ér meglepetés, mert általában letesztelik az alkatrészeket. Engem még sosem vágtak át, és minden működik, pedíg nem mostanában lettek cserélve a dolgok.
Audi A4-et hajtok, 1996-os évjárat, és Holland származású.
303ezer km van az órában, az első futóműben egyetlen lengőkart kellett cserélni, azóta tökéletes autó.
BMW nem kellene, mégpedig azért, mert a városban elég sok vagánykodós hülyegyereket látok, akik bömböltetik azt a szart 7ezres fordulatszámon, utánna ha valaki őket szapulja, az búza.
Érdekes.
Én Audira voksolok mindenképp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!