AUDI A8 6.3 W12 FSI quattro Tiptronic Lang. Mennyi lehet a fogyasztása?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 09:39
1/3 anonim válasza:
"Csak" 6.0, de 20 liter felett van a városi fogyi.
2/3 anonim válasza:
Nyilván nem volt ilyen autóm, még csak nem is láttam, de volt 4.2-esem.
Szerintem ennek a 6.3-asnak a fogyasztása vegyesben 15 liter lehet, de akkor nagyon kell vigyázz, és mivel ez az autó nem arra van hogy vigyázz vele, számolhatsz 20 literrel. Városban 25 liter. Autópályán is minimum 15 liter.
3/3 anonim válasza:
a felső határ a csillagos ég,szerintem nem kell nagyon erőlkodni ahhoz,hogy 30 litert megetess vele....illetve nem tudok elképzelni olyan forgalmi helyzetet,hogy 15-16liternél kevesebbet kérjen......mondjuk aki ilyet vesz nem is az lesz az első kérdése a vásárlásnál ,hogy mennyit eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!