Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Audi 100 2.8 V6-os...

Van egy Audi 100 2.8 V6-os kocsim,174 lovas. Nagyon egyben van a kocsi és szeretném ha így is maradna. Gyárilag 174Le-ből biztos veszített már, de szeretnék bele egy kis plusz lóerőt anélkül hogy a tartóssága romlana. Kb 200Le-t mit érdemes tenni?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem a chip kb 190-et csinálna a 174ből de mivel nincs már 174Le szerintem nem lenne 190.Valami ötlet?

2015. febr. 5. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha a gyári kompresszió végnyomás megvan, biztos nem veszített az erejéből a motor, ha meg még sincs, csak kell neki az a generál... :)
2015. febr. 6. 13:40
 12/14 Wadmalac ***** válasza:
Erről eszembe jutottak a régi 1500-as Polski Fiatok, azok, amikor már odavolt a hajtókar-csapszeg és kotyogott, felment a kompressziójuk 8 körülről 9 fölé és megvadultak, elkezdtek menni, mint a mérgezett egér. Ez volt a jele annak, hogy sürgősen generálozni, vagy alul vagy felül kinéz a dugó a motorból. :D
2015. febr. 6. 13:45
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes és kevésbé értelmes válaszokat :)

Azoknak akik meg beszóltak csak annyit hogy nem kell nagy tudomány ahhoz fel generálozz egy kocsit kovácsolt cuccokkal portoltatva,fokolt veztengely nagy injektor nagy túrbó manuális turbónyomás szabályzó,üzemanyag pumpa,légtömeg mérő meg a sok kis apróság utána meg elvittem egy szakihoz aki baszott bele egy vems-et. A gyári Fiat punto 1,4 gt turbóbol ami 133Le igenis lett 250 Vagy elhiszitek vagy nem.

A Chrysler Voyagerem 3.8 AWD is kapott generált meg kompressort másik ecu-val.

De a kérdésem pont arra ment rá hogy tud-e valaki olyan okosságot hogy ne keljen ezt a kocsit is felújítani hogy elbírja a tuningot.

Persze tudom hogy ez nem nagyon lehetséges mert nagy teljesítmény növekedést nem bírnak a gyári alkatrészek,de kíváncsi voltam milyen válaszokat kapok.

2015. febr. 6. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:

...vagy nem.

vergődj csak....

2015. febr. 7. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!