Van egy Audi 100 2.8 V6-os kocsim,174 lovas. Nagyon egyben van a kocsi és szeretném ha így is maradna. Gyárilag 174Le-ből biztos veszített már, de szeretnék bele egy kis plusz lóerőt anélkül hogy a tartóssága romlana. Kb 200Le-t mit érdemes tenni?
Köszönöm az értelmes és kevésbé értelmes válaszokat :)
Azoknak akik meg beszóltak csak annyit hogy nem kell nagy tudomány ahhoz fel generálozz egy kocsit kovácsolt cuccokkal portoltatva,fokolt veztengely nagy injektor nagy túrbó manuális turbónyomás szabályzó,üzemanyag pumpa,légtömeg mérő meg a sok kis apróság utána meg elvittem egy szakihoz aki baszott bele egy vems-et. A gyári Fiat punto 1,4 gt turbóbol ami 133Le igenis lett 250 Vagy elhiszitek vagy nem.
A Chrysler Voyagerem 3.8 AWD is kapott generált meg kompressort másik ecu-val.
De a kérdésem pont arra ment rá hogy tud-e valaki olyan okosságot hogy ne keljen ezt a kocsit is felújítani hogy elbírja a tuningot.
Persze tudom hogy ez nem nagyon lehetséges mert nagy teljesítmény növekedést nem bírnak a gyári alkatrészek,de kíváncsi voltam milyen válaszokat kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!