Milyen autót érdemes driftkocsivá alakítani?
Ladára is rá lehet költeni 20 milliót, mire egy jó driftautó lesz belőle.
Attól függ mi a szándékod.
Komolyabb versenyzésre:
Vegyél egy erős, hátsókerekes autót, kb 15 millióért, a maradékból bukócső, ülés, driftre való futómű, felni gumi.
Amatőr versenyre:
Olcsóbb autó, hátsókerekes, kb 3-5 millióért, átalakítás 1-2 millió, a maradék nevezési díjjakra, autó karbantartására, gumikra, stb... egy darabig elleszel 20 millióból.
Bohóckodni:
Lada 2107, átalakítás pár százezer, a többiből 2-3 donorautót, alkatrészeket, 20 millióból évekig gond nélkül elleszel.
Driftben nem az autó a lényeg, hanem a technika. Láttam 110 lóerős rally Ladát driftversenyt nyerni, ahol BMW-ket és több 10 milliós, 300 lóerős gépeket utasított maga mögé.
Kell venni egy használt f32-t, mindegy milyen motorral, 9-10 millióért megkapod, aztán építtetni bele egy M5 v10 motort...És arra tenni egy kompresszort. M5 motor 3 millió forint kompresszor+2 millió.
És lesz egy 800 lóerős szörnyeteged, és a hangja is jó lesz.
20 ból kijönne az egész.
Első kerekes a focus RS...
A 110 Lovas Lada is vicc, már a máriapócsi íven sem megy végig kuplungrugdosás nélkül...
Szerintem végy egy kópé E46-ot, a többit meg rá lehet költeni az autóra :D
Figyelj, ha valaki Civicen tanult meg driftelni, akkor Focussal is fog neki menni :D
Ekkora kamu kérdés is rég volt már...
Mi baja a Civicnek, hogy 6 millió a javítás? Elsőkerekes autóval hogyan sikerült neked driftelni?
Ha ilyen körökben forognál, mint ahogy írod, akkor lenne egy kis rálátásod szerintem hogy milyen autóból érdemes.
Vegyél csak nyugodtan tucat BMW-t azért nem járok már driftre, mert az minden rendezvény átment BMW találkozóvá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!