Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mini One első autónak? Többi...

Mini One első autónak? Többi lent.19/L

Figyelt kérdés
19 éves leszek (lány), mindjárt meg van a jogsim. Mini one-t szeretnèk, öcsém és barátom szerint a Mini a legjobb kocsi, más ismerősök viszont azt mondják, komplikált autó, drága a javítása. Max 1,5 millióért kapnèk kocsit, ennyiért már bőven találni lehet tökéletes állapotú, használt Miniket (használtautós, hirdetős oldalakon..). Igazából nekem a lènyeg, hogy ne legyen túl nagy autó, nézzen ki jól, belülről is modern legyen, csak úgy guruljon alattam könnyedén (ne azt érezzem, hogy döcög...) és azt olvastam a Mini vezetési élményben verhetetlen. Egyébként, mivel mindjárt érettségizek a suliba már nem nagyon fogom használni, egyébkènt sem járok túl sok helyre, egyetemre járnék be vele, meg hosszabb utakra (pl. a barátom 1 órás útra lakik, hozzá járnék vele), tehát inkább gyorsabban mennék vele, mint a városban döcögni..ha ez így érthető. :) Vèleményt szeretnék, akinek esetleg van/volt Minije, megéri -e stb...:)

2015. febr. 3. 08:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én azon csodálkozom, hogy pl. nagyon kevés embert érdekel az, hogy utánanézzen egy-egy autónál a töréstesztek eredményeinek. Amiért én sosem vennék egy olcsó, pici, papír suzukit, az az, mert láttam már közelről összetörve és egyáltalán nem esett jól, hogy szépen fogalmazzak. Pedig mondhatni csak egy koccanásról volt szó, ehhez képest az autó úgy nézett ki, mint egy papír galacsin. Nem kell az ördögöt a falra festeni, de szerintem autóválasztásnál ez egy nagyon fontos szempont kellene, hogy legyen. Nyilván az álomautó karcolódása ellen nem véd, de az nem baj, ha egy karambol esetén amennyire tud megvéd. Tudtommal a Mini viszonylag jó ebben, tehát igen, ha neked ez tetszik és tudod állni a karbantartását (ami főleg vidéken nehézkes), akkor válaszd ezt.

Ismeretlenül, mindenféle feltételezésekbe bocsátkozások nélkül javaslom viszont azt, hogy hiába tudod, hogyha összetöröd, kapsz másikat, nagyon nagyon vigyázz rá, mert a leírásod és megnyilvánulásaid alapján kisértetiesen hasonlítasz egy volt osztálytársamra, aki szintén 19 éves lányként kapott egy saját kisautót és fél év múlva felcsavarodott vele egy fára a saját hülyesége miatt. Túlélte, de sosem fog már teljes értékű emberként élni (az alsó, belső szervei széttrancsírozódtak gyakorlatilag). Szóval csak okosan és szerényen!

2015. febr. 6. 18:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Szinte tökmindegy milyen autó,17-19 éves gyermekeket még nem engednék volán mögé..

Viszont ez már egy másik téma lenne..

2015. febr. 7. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!