Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mini One első autónak? Többi...

Mini One első autónak? Többi lent.19/L

Figyelt kérdés
19 éves leszek (lány), mindjárt meg van a jogsim. Mini one-t szeretnèk, öcsém és barátom szerint a Mini a legjobb kocsi, más ismerősök viszont azt mondják, komplikált autó, drága a javítása. Max 1,5 millióért kapnèk kocsit, ennyiért már bőven találni lehet tökéletes állapotú, használt Miniket (használtautós, hirdetős oldalakon..). Igazából nekem a lènyeg, hogy ne legyen túl nagy autó, nézzen ki jól, belülről is modern legyen, csak úgy guruljon alattam könnyedén (ne azt érezzem, hogy döcög...) és azt olvastam a Mini vezetési élményben verhetetlen. Egyébként, mivel mindjárt érettségizek a suliba már nem nagyon fogom használni, egyébkènt sem járok túl sok helyre, egyetemre járnék be vele, meg hosszabb utakra (pl. a barátom 1 órás útra lakik, hozzá járnék vele), tehát inkább gyorsabban mennék vele, mint a városban döcögni..ha ez így érthető. :) Vèleményt szeretnék, akinek esetleg van/volt Minije, megéri -e stb...:)

2015. febr. 3. 08:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
És egyébként a kérdés kifejezetten a Minire irányult! Nem vagyok kíváncsi arra, hogy mások mit "ajánlanak" helyette...szerintem akinek nincs közeli ismertségébe / neki Minije, az ne állítson olyanokat, ami azt sem biztos, hogy igaz, és ne más kocsira akarjon rábeszélni. Mindenesetre a normàlis válaszolóknak köszönöm!
2015. febr. 3. 11:04
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha Mini a nyerő, akkor Minit vegyél! Inkább arra figyelj a vásárlás előtt, hogy egy szerviz, vagy hozzáértő szerelő átnézze az autót. Kellemetlen csalódást tud okozni, ha a várva-várt járgány állandóan a szerelőnél dekkol és csak a pénzt viszi.
2015. febr. 3. 11:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Minit ne...az európában forgalmazott autók közül jelenleg a leg megbízhatatlanabb tipus a pocsék összeszerelési minőség miatt.

Inkább a japán autók körül nézelődj. ha bejön a Mini stílusa, akkor ahhoz legközelebb a japán autók állnak, amik viszont rendkívül megbízhatók, bármelyiket is választod.

Ismerősömnek volt egy 86-os évjáratú, tehát régi, de felújított Minije, de 1 év múlva megunta a nyűgjeit, eladta. Én javítottam sokszor. Alkatrész nem nagyon van és drága. Műszakilag pocsék, élménynek első osztályú, futóműve zseniális, egy kamion se tudná kibillenteni. Kb. ennyi a jó tulajdonsága, amit sajnálok mert nagyzerű kisautó lenne, ha nem lenne az a katasztrófális összeszerelési minőség a gyárban. És az újak még rosszabbak. Mivel a Rover a Honda érdekeltségébe tartozik már a 80-as évek óta, így egy tuningmentes Honda Civic jobb vétel. Ha családiasabb külsőre vágysz akkor a Nissan Micrát ajánlom.

2015. febr. 3. 12:35
 14/22 anonim válasza:

[link]

Az összes Mini ipari hulladék, de ha nekem nem hiszel keresd meg itt a (rém)álom autódat.

2015. febr. 3. 12:53
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem majd én eldöntöm, hogy mi az álomautó és mi a rémálom...:) nekem nem számít, hogy műszakilag milyen meg ilyenek. Menjen, lehessen jól vezetni és kész. Nem fiú vagyok akinek ez annyira számít...egyébként, ha azt írtam volna ki teszem azt Opel Astra akkor azt fikázta volna valaki...na mindegy :"D
2015. febr. 3. 15:37
 16/22 anonim ***** válasza:

"1 millio 200 ezertől lehet kapni használtan Miniket"

Egy ilyen időszámításunk előtti minivel csak a gondod lesz,bármilyen szépen ki van waxolva...

Hidd el tudom,az újak is szervízlakók.

Nem pózerkedni kéne,hanem reálisan gondolkodni,és beülni egy prolibb /pénztárcádhoz mért/ autóba!

2015. febr. 3. 17:07
 17/22 anonim ***** válasza:
36%

Kedves kérdező! Te eldöntötted h Minit akarsz, mert neked az tetszik. Mi többen elmondtuk h szar választás mert sok a baj vele. És ehhez nem kell fiunak lenned, ha állandóan szervízben van és költitek rá a sok pénzt vagy áll a garázsban mert soká jön meg az alkatrész.

Elhiszem h szarul esik h szived választottja szar autó, de ha nem tudsz vele menni valami hiba miatt akkor baszhatod akár milyen klassz kocsi.

2015. febr. 3. 17:40
 18/22 anonim ***** válasza:

"kapok esetlegesen egy új Minit, mert szerencsére a szüleim megtehetik, hogy vegyenek nekem"

"ismerősök viszont azt mondják, komplikált autó, drága a javítása"

DÖntsükmár el,hogy tömött-e a kedves papa,vagy sem..XDDDdd

2015. febr. 3. 21:14
 19/22 anonim ***** válasza:

"Mini one-t szeretnèk, öcsém és barátom szerint a Mini a legjobb kocsi" --> "szerintem akinek nincs közeli ismertségébe / neki Minije, az ne állítson olyanokat, ami azt sem biztos, hogy igaz"

- mer' öcsédnek az olasz meló c. filmen kívül volt már köze hozzá? pedálokat legalább eléri már?

"nekem nem számít, hogy műszakilag milyen meg ilyenek."

- majd fog, ha félúton a barátodhoz megmurdel alattad a technika aztán a minusz 10-ben rostokolsz, amíg apuci vagy a szerelő meg nem érkezik. :D

ha ennyire felvitte az isten a dolgotok, hogy itt vered a nyálad apádék pénzére, akkor kérjél tőlük egy új minit. probléma megoldva!

9-nek:

"a suzukis megmondóemberek szavai ellenére egy suzukin is lehetnek olyan gondok amikor az ember hiába megy oda a szerelőhöz úgy hogy csak az egyik zsebében csörög egy kis apró"

-ad 1, használtautót vásárlás előtt kötelező jellegű dolog átnézni!

-ad 2, én ezért is szoktam javasolni h suzit 300E alatt ne is nagyon vegyenek. mert amit ez alatt kapni az javarészt közel 20 éves és nagy eséllyel az alja már szét is van rohadva.

2015. febr. 3. 22:06
 20/22 anonim válasza:

"Menjen, lehessen jól vezetni és kész."

Ha elolvastad volna amit linkeltem tudnád hogy nem nem megy :) De vedd meg és szopj vele :D Aztán majd a szervizes fiuknak pózólhatsz hátha kapsz egy kis kedvezményt :)

2015. febr. 4. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!