Mini One első autónak? Többi lent.19/L
Minit ne...az európában forgalmazott autók közül jelenleg a leg megbízhatatlanabb tipus a pocsék összeszerelési minőség miatt.
Inkább a japán autók körül nézelődj. ha bejön a Mini stílusa, akkor ahhoz legközelebb a japán autók állnak, amik viszont rendkívül megbízhatók, bármelyiket is választod.
Ismerősömnek volt egy 86-os évjáratú, tehát régi, de felújított Minije, de 1 év múlva megunta a nyűgjeit, eladta. Én javítottam sokszor. Alkatrész nem nagyon van és drága. Műszakilag pocsék, élménynek első osztályú, futóműve zseniális, egy kamion se tudná kibillenteni. Kb. ennyi a jó tulajdonsága, amit sajnálok mert nagyzerű kisautó lenne, ha nem lenne az a katasztrófális összeszerelési minőség a gyárban. És az újak még rosszabbak. Mivel a Rover a Honda érdekeltségébe tartozik már a 80-as évek óta, így egy tuningmentes Honda Civic jobb vétel. Ha családiasabb külsőre vágysz akkor a Nissan Micrát ajánlom.
"1 millio 200 ezertől lehet kapni használtan Miniket"
Egy ilyen időszámításunk előtti minivel csak a gondod lesz,bármilyen szépen ki van waxolva...
Hidd el tudom,az újak is szervízlakók.
Nem pózerkedni kéne,hanem reálisan gondolkodni,és beülni egy prolibb /pénztárcádhoz mért/ autóba!
Kedves kérdező! Te eldöntötted h Minit akarsz, mert neked az tetszik. Mi többen elmondtuk h szar választás mert sok a baj vele. És ehhez nem kell fiunak lenned, ha állandóan szervízben van és költitek rá a sok pénzt vagy áll a garázsban mert soká jön meg az alkatrész.
Elhiszem h szarul esik h szived választottja szar autó, de ha nem tudsz vele menni valami hiba miatt akkor baszhatod akár milyen klassz kocsi.
"kapok esetlegesen egy új Minit, mert szerencsére a szüleim megtehetik, hogy vegyenek nekem"
"ismerősök viszont azt mondják, komplikált autó, drága a javítása"
DÖntsükmár el,hogy tömött-e a kedves papa,vagy sem..XDDDdd
"Mini one-t szeretnèk, öcsém és barátom szerint a Mini a legjobb kocsi" --> "szerintem akinek nincs közeli ismertségébe / neki Minije, az ne állítson olyanokat, ami azt sem biztos, hogy igaz"
- mer' öcsédnek az olasz meló c. filmen kívül volt már köze hozzá? pedálokat legalább eléri már?
"nekem nem számít, hogy műszakilag milyen meg ilyenek."
- majd fog, ha félúton a barátodhoz megmurdel alattad a technika aztán a minusz 10-ben rostokolsz, amíg apuci vagy a szerelő meg nem érkezik. :D
ha ennyire felvitte az isten a dolgotok, hogy itt vered a nyálad apádék pénzére, akkor kérjél tőlük egy új minit. probléma megoldva!
9-nek:
"a suzukis megmondóemberek szavai ellenére egy suzukin is lehetnek olyan gondok amikor az ember hiába megy oda a szerelőhöz úgy hogy csak az egyik zsebében csörög egy kis apró"
-ad 1, használtautót vásárlás előtt kötelező jellegű dolog átnézni!
-ad 2, én ezért is szoktam javasolni h suzit 300E alatt ne is nagyon vegyenek. mert amit ez alatt kapni az javarészt közel 20 éves és nagy eséllyel az alja már szét is van rohadva.
"Menjen, lehessen jól vezetni és kész."
Ha elolvastad volna amit linkeltem tudnád hogy nem nem megy :) De vedd meg és szopj vele :D Aztán majd a szervizes fiuknak pózólhatsz hátha kapsz egy kis kedvezményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!