Épített motorral közlekedhetek 17 évesen?
Figyelt kérdés
Helló egy 125ccm-es chopperről van szó amit a neten láttam csakhogy nem egy gyári darab hanem épített és nincsenek papírjai MENNYIBE KERŰL FORGALOMBA HELYEZNI?
KÖZLEKEDHETEK VELE EGYÁLTALÁN?
LE KELL VIZSGÁZTATNI VAGY HOGY MŰKÖDIK AZILYESMI?
2010. febr. 8. 20:47
1/33 anonim válasza:
őszintén én nemszeretnék neked rosszat meg esetleges büntetéseket amire kicsi az esély de megvan, de én a helyedben 50esként használnám, úgy egyszerűbb lenne megoldanod..
2/33 anonim válasza:
Természetesen forgalomba lehet helyezni.
3/33 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd picit bővebben?és mennyi papírmunka és utánnajárás van egy épített motor forgalombahozásakor?
Köszi és várom a többit
2010. febr. 8. 21:02
4/33 anonim válasza:
típusvizsga, műszakiztatás (ha egyáltalán átmegy a műszakin) zajszint beállítás, névre írattatás, rendszám, és az adók és a kígyózó sorok. Jobban jársz 50esként.
5/33 A kérdező kommentje:
Szereltessek bele 50ccm-es mocit?és ez mennyi lenne nekem (papírok)?
2010. febr. 8. 21:05
6/33 A kérdező kommentje:
Ja de egyedi a váz és szinte minden ami nem készen volt beleszerelve
2010. febr. 8. 21:06
7/33 A kérdező kommentje:
Így nem megy át a tipus vizsgán?
2010. febr. 8. 21:07
8/33 anonim válasza:
Hatalmas pénzekbe, és időbe kerülne forgalomba helyezni.
Nem éri meg.
9/33 A kérdező kommentje:
Ez sacc/kb mennyi lenne az a sok mert "beleszerettem" a mociba
2010. febr. 8. 21:13
10/33 anonim válasza:
az első válaszoló vagyok:
nemkell bele 50-es blokk, elég hülyék a rendőrök, csak jogsi legyen és köttess rá éves biztosítást és más nem kell, persze a biztosítónál füllenteni kell egy kicsit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!