Skoda felicia 1.9d milyen motorral van szerelve?
Úgy értem van e benne injektor vagy bármilyen elktromos adagoló vagy csak simán egy kőkorszaki dízel motor?
Csak azért mert a benzinesek is injektorosak és már a favoritból is volt injektoros verzió,furcsálom,hogy nincs feltűntetve az injektor a kocsi hátulján a tipusjelzésnél.
Tömörebben azért érdekel mert az sdi motrokról már sok jót hallottam és a fábia motra is ugyanúgy megegyezik köbcentiben és teljesítményben is a felíciájéval ugyanúgy 47KW viszont a felícia csak 1.9d míg a fábian 1.9 sdi felirat van.
A mellékelt képen látszik, hogy sima adagolós 68 lóerős dízel motor van benne:
Találtam neked videót is:
http://www.youtube.com/watch?v=9YDSUWeZV9k&feature=related
Aláírás: Google
Köszönöm a válaszokat.
Gondolom az adagolót leszámítva viszont szinte minden ugyanaz lehet.
Csak így többet fogyaszt,de érdekes,hogy semmivel sem nő a lóereje,pedig az elektromos adagoló hatására azért szokott motronként nőni a teljesítmény.
Na mindegy lényeg,hogy van egy ilyen feliciánk 250 000 kilométerrel és kiváncsi voltam,hogy kibir e majd annyit mint az sdi motrok,de minden bizonnyal ki.
A szervízkönyv eredetinek tűnik és 170 000-ig vezetve is van 10 000-ként volt olajcsere.
Meg az előző tulaj is korrektnek tűnt elég sok mindent kicserélt rajta pl komplett első futómű amiről el is hiszem,hogy ezek a jó utak 250 000 km alatt szétverték.
Egyetlen hibája,hogy van benne egy ékszíj tárcsa ami hidegen nyikorog mint az állat,de azt nem bántsuk ugyanis rohadt drága érdekes mód a vezéárlés szett sokkal olcsóbb(fele annyiba kerül) mint az az egy ékszíjtárcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!