Hogy tudnak a mai dízelek 7-8 ezres fordulatszámot elérni?
Figyelt kérdés
A dízelnek köztudottan késedelmi gyulladási ideje van. A buszok teherautók max 3-ezres fordulaton tudnak pörögni. Míg vannak olyan személyautók amik akár 7-8 ezerrel is simán forgathatók. Ezt hogy oldották meg?#modern-dizelmotor
2015. jan. 14. 12:16
21/23 Wadmalac válasza:
"Láttam már ilyen 525tds-t"
Én is, gyorsulási versenyen, a második futamnál átköpte a hengerfejet a motorháztetőn, ismerősöm "meghúzott" régi 524TD-jén meg egyik hajtókar a blokk alján nézett ki. :)
23/23 anonim válasza:
belinkelt a kérdező egy benzineset... :DD hát ez kész.
Chipel fel lehet oldani a tiltást.Amúgy szerintem rohadtul értelmetlen,pörögjön keveset felőlem de menjen rendesen 2-3000 nél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!