Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki el tudná nekem magyaráz...

Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy sokan miért raknak fel az autóikra télre ilyen undorító felniket, meg lemezfelniket? Nem kötekedés tényleg nem tudom.

Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 17:52
1 2
 11/14 Bence_ ***** válasza:

Nyári 16"-os alu a téli 15"-os lemez. Téli így ballonosabb is.

Lemez felni sokszor lényegesen könyebb, így könyebb a rugózatlan tömeg.

Nekem az utolsó a listámon. Gátlók, szilentek,gömbfejek,betétek,tárcsák,gumik vannak elötte.

Szerintem meg az "rusnya" , hogy az alufelnire használt gumikat vesznek és egy tank üzemanyag árát nem képes elkölteni egy gumira.

2015. jan. 10. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:

"nincs bajom a lemezfelnivel, kivéve ha felrakják egy prémiumautóra, na az nagy szégyen."

A prémiumautó alatt ha tényleg prémiumot értesz, akkor azokat 18-19" (vagy még nagyobb) könnyűfém-felnikkel szokták adni. Egy ilyen felnigarnitúra ára félmilliónál kezdődik. Kíváncsi lennék, ha te vernél telibe egy kátyút egy ilyen felnivel, akkor mennyire tépnéd a hajad utána. Főleg, ha miután kigörgőztetted, másnap megint mehetnél görgőztetni, mert egy újabb kátyú után megint üt a kerék.

"ja, hát akinek egy közlekedési eszköz, őket teljesen megértem :D"

Miért, mi más lenne? Autó, ami elvisz A-ból B-be. Szerelmeskedni a pároddal kell, nem az autóddal.

2015. jan. 10. 12:09
 13/14 A kérdező kommentje:
attól még nem rak senki lemezfelnit egy prémiumautóra, csak azok akik épphogy megtudták venni meg átíratni...azoknak meg minek ilyen? :D
2015. jan. 14. 20:02
 14/14 pistak19 válasza:
Mert ez egy ilyen ország. Ilyenek az emberek.
2015. máj. 20. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!