Mért tuningolják használhatatlanra sokan az autójukat?
Jártamba keltembe látok egy pár tuning csodát.
Sőt mi több nekem is volt tuning autóm alacsony hasmagassággal. Nagyon szép lapos autók mindíg is megkapták a szemet. -De nem értem ha tiszta fejjel belegondolok hogy normális ember ,mért szereti ha a földön ül és úgy zötyög mintha taligában ülne. És hogy a ((jó)) belvárosi utak nem riasztják e el a megszállottakat ?Hát a fele autót elhagyja az ember a másik fele meg széthullik.
Ennek ellenére még cégek is foglalkoznak az átalakításokkal.
Mikor erre lenne szükség!
mert menő meg jobban néz ki a verda,ennyi nincs más indok rá
a hátulütőit meg lenyelik még meg nem unják a dolgot vagy van másik autójuk is és a tuning csoda csak hétvégi kocsikázós verda
A nők miért használnak díszpárnákat?:)
Mi meg tuningolunk, ültetünk, ennyi a különbség:D
Ha valakinek ez jön be, annak úgy sem lehet elmagyarázni, hogy ez hülyeség. A belvárosi utak egyébként teljesen jól járhatóak ültetett autóval-kivéve ha valami rosszul kivitelezett fekvőrendőr van :)
Öcsém ültetett BMWjén eddig 3 kartert cseréltem, de neki akkor is kell a 6 centi ültetés. Van aki menthetetlen... xD
"Mért tuningolják használhatatlanra sokan az autójukat?"
azért mert ez a fétisük....mint mondjuk nekem is.......És tudom hogy nem éri meg de inkább költök erre minthogy eligyam,vagy nyerőgépbe dobáljam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!