Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinéztem egy autót de sokan...

Kinéztem egy autót de sokan le akarnak beszélni róla. Miért?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

A negyedik legdrágább 525i hahun.

Mindenki arról beszél hogy horror áron van minden alkatrész és a gatyám is rámegy.

Nézegetem az árakat (Unix,Bárdi) és szerintem annyira nem drágák a cuccok hozzá.

Kivéve a kettőstömegűt.

A vételáron és az átíráson felül még van félretéve 500.000 forintom a karbantartásra.

Ennyi talán elég lehet hogy normális állapotban tartsam a gépet.

2014. nov. 16. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért nem venné kegy ilyen fapados e39-et
2014. nov. 16. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ha téged nem zavar, hogy ennyi pénzért egy 13 éves pénztemetőt veszel, akkor vágj bele. A fogyasztása alsóhangon 10 liter lesz és valóban drágább hozzá az alkatrész, mint egy átlag autóhoz. Ennyi pénzért egy lényegesen fiatalabb autót is kaphatnál, ami ésszerűbb vétel lenne, ezért akarnak lebeszélni róla. De igazából a BMW nem is egy ésszerű döntés a takarékos autóra vágyóknak, az inkább annak jó, aki nem közlekedni akar, hanem élvezni a vezetést. Ha neked ez kell, akkor vedd meg nyugodtan, maga az autó nem tűnik rossznak. De a vásárlás előtt vidd el átvizsgáltatni egy megbízható helyre, nehogy zsebbenyúlós legyen az autó.
2014. nov. 16. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:

szvsz jobban jársz, ha veszel németországban 3000 eur-ért egy gépet és arra költesz rá még 1 milkát, akkor legalább biztosan tudhatod, hogy mi lett kicserélve benne.

Ez a 200,000 km, frissen nagyszervízelt első német tulajdonos aztán mégis eladó duma nekem nagyon bűzlik...

2014. nov. 16. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:

A képeken szépnek tűnik. El kell vinni és át kell nézetni valami BMW szakival.

Miért akarnak lebeszélni róla? Mert 25i BMW, ebben a korban az nagyon irracionális döntés. A legtöbb ember ezt nem tudja feldolgozni. Van akinek közlekedni kell az autó és van aki szeretné élvezni a közlekedést, ennek megvan a maga felára. Ha ezt szeretnéd, akkor hajrá. Aki nem olyan beállítottságú az úgysem fogja ezt megérteni.

Alkatrész a kategóriájában tényleg nem drága, egy swifthez képest horror.. ahogy a fogyasztás is. De ez ezzel jár.

2014. nov. 16. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
azert akarnak lebeszélni róla,mert magyarországon az embereknek arra sincs pénze hogy megfésülködjenek!had találjam ki,hogy aki le akar beszélni róla,az a skoda fabiaból is inkább a 3 hengerest venné,mert az még 3 decivel kevesebbet fogyaszt mint a 4 hengeres!!ez a bmw amugy nem tűnik rossznak de ennyit én biztosan nem adnék érte!ha te igen,akkor csináld!
2014. nov. 16. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha bírod akkor nosza, vágj bele!
2014. nov. 16. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:

A km amit írnak elég gyanus. Az én autóm is ennyi idős de az egy kis városi autó és kb 170-180.000km van benne most. Ugyan kevesebb de az kis autó, rövid távokra tervezve.

Ez meg egy elég nagy autó. aki ilyet vesz az használja is rendesen és jóval többet belehajt.

Nem tudom mennyi a jövedelmed de az a fél millió előbb-utóbb elfogy és a kocsinak később is lehet hibája, tankolni is kell valamiből, a biztosítás se olcsó erre az autóra és még sorolhatnám.

Ha olyan jól keresel hogy simán fenntudnál egy ilyen autót tartani akkor pik-pak összegyűjtesz még 1,5 milliót és azon kapsz egyel újabb típusú 5-ös BMW-t. Egy olyannál már hihetőbb a 212.000km

2014. nov. 16. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:

mivel eleve tudod, hogy kell némi pénz a meglepetésre, nyugodtan vedd meg, és élvezd.

a legfontosabb, hogy szeresd, a többiek véleménye ne érdekeljen.

amikor meglátod, vagy rágondolsz, öntse el a szívedet a melegség, na akkor megérte.

2014. nov. 16. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
13 éves autó másfél milláért? A fogyasztás és a karbantartás drága, ugye? Akkor mi itt a kérdés? Ha inged-gatyád a kocsira akarod költeni, akkor hajrá. Viszont van egy olyan tippem, hogy átlagos keresetű ember vagy, akkor viszont egyáltalán nem ajánlom. Ennyi pénzből sokkal fiatalabb autókat lehet venni.
2014. nov. 16. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!