Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Medig birná futárkodásal egy...

Hidd kérdése:

Medig birná futárkodásal egy c14nz s opel jó álapotú? Csak Alulvezérelt kocsik vanak? 2 ütemü trabant az?

Figyelt kérdés

Mien szakmát érdemes lerakni

Pl: viz csatorna közmürendszer szerelö+ráépülés vizgépészeti és berendezés szerelö

Vagy Gáz szerelö vagy van ojan amiben mvan?indketö benne van?

#futár #gázszerelő #vizszerelö
2015. jan. 6. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
XD Érdekes kérdés. Kíváncsi vagyok kinek esik le hogy ez szarkaumus.
2015. jan. 6. 21:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Szarkazmus*
2015. jan. 6. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Alulvezérelt autókat jó régen készítettek az általad említett Opel se az, a 2 ütemű Trabant meg főként nem!

Áruld már el,hogy mit szívsz, amikor így rázúdítod a kérdés özönödet az ártatlan válaszolókra?

miLYen

2015. jan. 6. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Salynos ez kizart dolog mert nem tudom.

Alul vezerelt motor: OHV. (Nem divat europaban. USA-ban a hagyomanyok miatt van meg Ohv. Tobbnyire a hemi es az LS motorok. V8as mind.)

Felul vezerelt: Sohc, dohc. Az ohvnal sokkal magasabb fordulatu. A dohc pedig a legmagasabb. Persze ez csak a vezermutengelyes motorok kozott)

jozsef attila. Osztások. Bemegyek a kertbe, osztások.)

2 utemu motor: résvezérelt, vagy membran vagy hengerszoknya vagy tárcsa. Ez a legporgosebb es ami a legjobban kopik. Ja es zabal.

Wankel: ez megint mas teszta. Nekem ugy tanitottak a suliban hogy 3 utemu de igazabol egyszerre sziv surit-robbant es kipufog.

A motor minosege altalaban a haszbalattol es a gazdajatol fugg. Ugy tufom h az opel ecotech zabalja az olajat. A regi 1.4 1.6 16 szelepes legalabbis

2015. jan. 6. 22:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Futárkodásra külvárosban bp.n medig birná c14nz s kadett?
2015. jan. 6. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Haaat figyelj. Ha hamar be tud melegedni akkor sokaig. Az ndm tesz nekinjot h beinditod 2 percre mesz 1 kilometert majd leallsz 3ra. Nagyon kopna a motor. De ha olcso akkor megeri. A gyilkolast birja az 1.4es f astra. Az is olcso.
2015. jan. 6. 23:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Ember, irni-olvasni tanulj meg elobb... Egy Opel Kadett maximum akkor 'jo alapotu', ha eddig garazsban tartottak es soha sehova nem mentek vele. 24 evesek a legfiatalabb peldanyok, megis milyen valaszra szamitasz?

Amit neked 'jo alapotu' Kadettkent eladnak, az maximum romhalmaz, eppcsak kigurulsz a murvas teleprol es megadja magat.

A tobbi kerdesedet inkabb nem probalom meg ertelmezni, ha szoban is csak ennyire vagy kepes kifejezni magadat, tunes vissza az altalanos iskolaba.

2015. jan. 6. 23:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt a rovid yolozsef attila verset veletlen masoltam bele a szovegembe!!!!!! Most vettem eszre xd
2015. jan. 7. 10:38
 9/12 anonim ***** válasza:

alul vezérelt motorú autó nagyon kevés szaladgál már az utakon

Pl: skoda favorit meg a régi skodák

azok OHV vezérlésüek.

2015. jan. 7. 12:12
 10/12 A kérdező kommentje:
23 éves és felújitotam a motorját úgyan az ami az f asztrában van 1.4 központi injektoros meg igen olcso hozá minden pl: 4900 ft trafó, stb. Anyi hogy nagyon kell cserélni az alkatrészeket mer nagyonhamar kopnak szoval kb 2 havonta vagy hogy kb?
2015. jan. 7. 12:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!